data-srcset

Nyheter

Samsung tänker nylansera viktelefonen med en Galaxy-modell som har dubbla skärmar – och knappar!

Ryktena om en ny Samsung-telefon med ett lock, precis som på det glada 90-talet, har surrat ett bra tag vid det här laget. Nu har de första bilderna börjat dyka upp. Telefonen, som kan få namnet Galaxy Folder, blir en quadcore-Android med dubbla skärmar – plus ett gammalt hederlig tangentbord.

Rent tekniskt handlar det om en vidareutveckling av W2013 som presenterades i slutet av 2012. Men namnet Galaxy Folder tyder på att den till skillnad från W2013 ska gå att köpa i Europa och USA.

Att släppa en viktelefon på den europeiska marknaden i en tid när platta smartmobiler dominerar är utan tvekan modigt. Fast å andra sidan kan nog Samsung vara säkra på att de den här gången undviker att Apple beskyller dem för plagiat …

Källa: Engadget

Har du något att tillägga?
Välkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ämnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlägg. Övriga frågor och synpunkter hänvisas till redaktion@ljudochbild.se.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Läs också

 data-srcset

JBL satsar på radio

Nej då, linjär radio är inte alls dött. Det tänker JBL bevisa med två nya bärbara radioapparater: Tuner 2 och Tuner XL.

 data-srcset

Anpassa ditt gaming-ljudkort

Nej, det heter inte Pure Edition för att RGB-ljuset är bortplockat på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tvärtom, här är det ljus på alla håll och kanter!