TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Quad Elite

Quad är kanske mest kända för sina legendariska elektrostathögtalare, men de gör fin elektronik också. Nu kommer Elite-serien.

forfatter
Publicerad 2010-06-28 - 07:55


Den åldrande 99-serien, som bland annat innehåller den praktiska CDP-2 som vi har testat med gott resultat, är på väg att försvinna. I höst ersätts den av Elite-serien som består av sex nya modeller. Även här finns en CD-spelare, med beteckningen Elite CD-P, med inbyggd förförstärkare och tre optiska och tre koaxiala digitalingångar.

CD-P och CD-spelaren CD-S (utan förförstärkare) har mekanik från Sony. CD-S har en 24 bit/96 kHz-omvandlare och CD-P en 24 bit/192 kHz-omvandlare, båda från Crystal.

Serien innehåller också ett renodlat försteg, som kallas Elite Pre. Det är utrustat med skivspelaringång för MM-pickup och kan förses med MC-ingång. Serien kompletteras av en FM-radiodel och två effektförstärkare, Elite Stereo (2 x 90 watt) och Elite Mono (1 x 150 watt).

Alla delarna finns i svart och matt grått utförande.

www.quad-hifi.co.uk
 

 

Marius


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend