TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Piffa upp garderoben

Med en hörlur till rätt pris kan du skapa din egen hörlursgarderob som passar alla tillfällen.

forfatter
Publicerad 2012-12-05 - 17:12

Visst kan man spetsa till sin klädsel med ett snyggt bälte, ett par iögonfallande skor eller en snygg scarf. Men varför inte matcha den blå flugan med en blå hörlur? Eller den cerise kuvertväskan med ett par lurar i samma färg?

Svenska varumärket Happy Plugs lanserar nu sin in-ear-lur som inte bara kommer i en uppsjö av färger utan som även sägs leverera högprestanda-ljud till bästa möjliga pris. Luren uppges även vara anpassad för fysisk träning och bör då förmodligen vara fukttålig, även om just den detaljen inte anges i pressmeddelandet.

Vem kan vara nedstämd med en turkos hörlur?

Tack vare det låga priset, 299 kronor, fungerar Happy Plugs som en modeaccessoar och ett sätta att uttrycka din personliga stil och humör.

Happy Plugs In-Ear lanseras nu i början av december, kommer finnas i elva färger och är tillverkade för att passa samtliga smartphones på marknaden. De har inbyggd fjärrkontroll och mikrofon.

www.happyplugs.se

 

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
20 heta sommarprylar Här är 20 prylar som gör även mulna dagar till glada dagar.
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Tips till Alla hjärtans dag I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.
De mest udda prylarna på världens största teknikmässa CES-mässan i Las Vegas är platsen för teknologiska nyheter. Både stora och innovativa – och de lite mer udda.
Cykelhjälm som är full av smart elektronik Livall EVO21 har inbyggda lampor, handsfree-mobilstyrning och automatiskt larmmeddelande vid en eventuell olycka.
Nu kommer Harley-elcykel till Sverige Elcykeln Serial 1 är "Powered by Harley-Davidson" och är också en hyllning till företagets första motorcykel från 1903.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend