TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Påkostad navigering från Pioneer

forfatter
Publicerad 2011-06-21 - 13:50

Pioneer lanserar två nya lyxnavigatorer med multimedia. Toppmodellen heter AVIC-F30BT och har avancerad navigation med röststyrning så att man bara behöver säga adressen som man vill åka till. Inbyggt är också en TMC-mottagare som tar emot information om aktuellt trafikläge. Om det finns köer eller vägarbeten räknar navigatorn ut en alternativ färdplan för att komma fram fortare. Mottagaren stöder också den svenskfinska trafikinformationskanalen Mediamobile Nordic, och har en funktion som till och med gör att man kan planera sin färd hemifrån med hjälp av Google Maps.

Den som vill veta hur mycket bensin som går åt för att köra mer ekonomiskt, uppskattar nog funktionen Eco Drive. Den beräknar genomsnittlig förbrukning efter vägtyp, pauser, acceleration och tomgångskörning.

AVIC-F30BT har en 7-tums pekskärm som även styr musik och video. De flesta video- och musikformat stöds: DVD, CD, USB-minne och högupplösta SD-kort. Om du har en Volkswagen eller Ford så kan du dessutom visa bilens klimatkontroller på skärmen.

Den billigare modellen AVIC-F930BT har samma funktioner som toppmodellen bortsett från röststyrning.

pioneer.se

AVIC-F30BT: 15 000 kr
AVIC-F930BT: 12 000 kr

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Tips till Alla hjärtans dag I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.
De mest udda prylarna på världens största teknikmässa CES-mässan i Las Vegas är platsen för teknologiska nyheter. Både stora och innovativa – och de lite mer udda.
Cykelhjälm som är full av smart elektronik Livall EVO21 har inbyggda lampor, handsfree-mobilstyrning och automatiskt larmmeddelande vid en eventuell olycka.
Nu kommer Harley-elcykel till Sverige Elcykeln Serial 1 är "Powered by Harley-Davidson" och är också en hyllning till företagets första motorcykel från 1903.
Kul sommarprylar för semestern Ingen sommar utan underhållning och praktiska prylar som förvandlar även gråmulna dagar till glada dagar.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend