TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Ny generation Ring Alarm

Rings senaste generation larm är ett praktiskt och flexibelt hemsäkerhetssystem som man kan installera själv.

forfatter
Publicerad 2021-03-17 - 17:48

Vi har redan testat Ring Alarm, som är ett utmärkt komplett larmsystem för hemmet. Systemet var lika lätt att installera som att bygga med Lego. Allt gick enkelt och gick smidigt och de enskilda sensorerna bara fungerade

Läs också Alarmerande bra larm Ring Alarm Security Kit är ett utmärkt komplett larmsystem för hemmet, det är bara att lägga ett i kundvagnen.

Nu är Ring klara med en uppdaterad version av larmsystemet, som har en ny snygg design och ännu fler säkerhetsfunktioner så att det passar in i alla typer av hem, lovar Ring i ett pressmeddelande.

Bland annat är larmknappsatsen nytt och har snabbknappar så att användaren till exempel kan utlösa larmet eller aktivera assisterad övervakning med en enda knapptryckning.

Ring Alarm
Ring Alarm har nya sensorerer som är mindre och enklare att montera, så att de kan placeras på ställen där det är ont om plats. (Foto: Ring)

Den nya generationen Ring Alarm har dessutom nya sensorerer som är mindre och enklare att montera, så att de kan placeras på ställen där det är ont om plats.

Ring Alarm Outdoor Siren

Ett helt nytt tillbehör är den så kallade Alarm Outdoor Siren, så att alla hör om larmet går.

Sirenen kan integreras sömlöst med befintliga Ring-enheter och kan ställas in så att den varnar både visuellt och med ljud om larmsystemet utlöses.

Ring Alarm
(Foto: Ring)

Ring Alarm kan naturligtvis anslutas till befintliga Ring-övervakningskameror och -videodörrklockor. Allt samlas i Ring-appen, där användaren får en översikt över alla Ring-enheter. Larmet är även kompatibelt med utvalda Alexa-enheter.

Pris och tillgänglighet

Ring Alarm går att köpa från och med slutet av april till riktpriset 2 800 kronor för ett set med fen enheter: en basstation, ett tangentbord, en kontaktsensor, en rörelsedetektor och en räckviddsförlängare.

Alarm Outdoor Siren går att köpa från och med slutet av mars och kostar 900 kronor.

Annons
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

Radion som aldrig tar slut Solceller och vev ger ström till batteriet.
Hälften cykel, hälften... sjöflygplan? Med Hydrofoiler XE-1 kan du cykla på vattnet och det känns som att du svävar fram i över 20 km/h.
20 heta sommarprylar Här är 20 prylar som gör även mulna dagar till glada dagar.
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Tips till Alla hjärtans dag I dag är det Alla hjärtans dag och nu är det verkligen hög tid att hitta något riktigt fint till personen som får ditt hjärta att bulta lite extra.
De mest udda prylarna på världens största teknikmässa CES-mässan i Las Vegas är platsen för teknologiska nyheter. Både stora och innovativa – och de lite mer udda.
Följ Ljud & Bild