Search
Generic filters

Muskel-PC med allt i ett

Allt-i-ett-dator för tungviktarspel i allrummet.

De så kallade all-in-one-PC-datorerna, som har all elektronik inbyggd i skärmen, är praktiska att ha på små kontor eller som multimediecentraler i vardagsrummet, men några egentlige gaming-värstingar brukar de inte vara.

MSi:s senaste verkar dock vara en riktig ulv i fårakläder. MSi 24 GE är – som namnet antyder – inbyggd i en 24-tums (egentligen 23,6-tums) skärm. Men trots det begränsade ytan sägs elektroniken ge spelupplevelser på de högre nivåerna.

Processorn är en Intel Core i7 4720 HQ och grafikkortet kommer från Nvidias bärbara GeForce GTX900, som innehåller Nvidias mest kraftfulla grafikkort just nu.

Vilket av korten, och mängden RAM-minne och storleken på hårddisken, säger MSi:s pressmeddelande ingenting om. Av samma anledning kan vi inte heller berätta något om priserna på de olika konfigurationerna. Men för spelare som har lite mer plats verkar detta onekligen lovande.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  HP Sprocket Select

  Riktpris: 1500 kr En oemotståndlig, onödig produkt

  Ring Video Doorbell 3

  Riktpris: 2000 kr Portvakten för det smarta hemmet

  Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV-HE003T

  Riktpris: 21000 kr En stor själ i en liten kropp

  Tre chromebooks

  Riktpris: kr Snabba, lätta – och utan krångel
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.