TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Logitech Boom till electrofans

Den lilla Boom-högtalaren från Logitech-ägda Ultimate Ears är utmärkt. Det kunde vi konstatera på egen hand när vi testade den och det märks också på att den säljer så det ryker ute i butikerna, Vid ett par tillfällen har högtalaren uppdaterats med nya funktioner, som kan installeras genom att man hämtar ny firmware på nätet.

Även på utsidan dyker det löpande upp förbättringar. Och för den som gillar electro och dubstep med Skrillex kanske detta kan vara den perfekta julklappen. En specialversion av högtalaren pryds nämligen med teckningar av den sexfaldige grammyvinnaren.

”UE BOOM är fantastisk eftersom den är så liten, bärbar och kraftfull”, säger Skrillex och berättar i pressmeddelandet att han använder Boom hela tiden när han är på turné – både i bussen och backstage.

Även om den 26-årige artisten får leva med en tämligen basfattig version av sin musik genom lilla UE Boom så lär den klara turnélivet ganska så bra. Högtalaren är skyddad mot vatten och smuts och orkar köra i 15 timmar på en laddning.

Skrillex-versionen av UE Boom förväntas komma nu i november och kostar 1 900 kronor.

Skrillex_festival-460x308

ultimateears.com

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.