Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

G915 TKL: Trådlöst gaming-tangentbord från Logitech

Äntligen kommer Logitechs värsting-tangentbord i en mer kompakt version.

Skrivet av / 2020-05-26 - 16:33
G915 TKL: Trådlöst gaming-tangentbord från Logitech

Tangentbordet en gamers viktigaste vapen. Det kan faktiskt betyda skillnaden mellan liv och död! Om du är en riktigt seriös spelare eller blivande e-sportare så bör du välja ett mekaniskt tangentbord. Ett sådant ger dig snabbheten, precision och återkopplingen du behöver för att göra mos av motståndarna.

Logitechs gaming-division har fått mycket beröm för speltillbehören i G-serien. I dag lanserades en helt ny modell: G915 TKL. I praktiken handlar det om en mer kompakt version av populära G915 utan siffertangenter (därav namnet TKL (”ten key-less”). Enligt Logitech är detta deras mest avancerade mekaniska tangentbord någonsin!

Läs också: Test av 5 gaming-tangentbord

Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard

Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard. (Foto: Logitech)

Det kompakta tangentbordet med det långa namnet (!) är utrustat med allt du behöver för att spela. G915 TKL har mekaniska brytare med låg profil, hälften så höga som normalt. Det ger 25 procent snabbare aktivering (jämfört med 2,0 mm aktivering i standard-brytare). Du kan välja mellan olika tangentlayouter – GL Linear, GL Tactile och GL Clicky – beroende på din spelstil.

G915 TKL har mekaniska tangenter knappar med låg profil som är hälften så höga som standard. (Foto: Logitech)

G915 TKL passar på mindre ytor eftersom du kan arbeta (döda!) med musen närmare tangentbordet. Det är också lätt att ta med sig till LAN-partyn och har en förvaringslucka för den tillhörande trådlösa dongeln.

G915 TKL använder Logitechs trådlösa LIGHTSPEED-teknik, kommunicerar med blixtsnabba 1 ms. Dessutom har det LIGHTSYNC RGB-belysning som gör att du kan välja mellan 16,8 miljoner färgnyanser. Batteritiden påstås vara upp till 40 timmar med ljuset på!

Läs också 10 på huvudet Det behöver inte kosta en förmögenhet att fylla öronen med ljudet av hårda strider och explosioner. Vi har testet tio par gaming-hörlurar med rimliga prislappar.

Pris och tillgänglighet

Logitech G915 TKL släpps på LogitechG.com och i butiker över hela världen i juni 2020. Det kostar 2 500 kronor.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

HP:s bärbara datorer har blivit smartare

Apple uppgraderar Macbook Air

Kristallklar datorskärm med AI

Det är en ny AI i stan

Arbetsro på kontoret

Världens första stationära PC hittad i ett gammalt hus

Hejdå iTunes för Windows

Asus med dubbla skärmar finns i Sverige

Snacka om lagringsutrymme!

Praktisk Philips-skärm för vardagsbruk

40 (!) nya AI-produkter från Lenovo

Se vad Asus visade på CES

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen