Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Ring Floodlight Cam Wired Pro

Rings nya kamera Floodlight Cam Wired Pro är utrustad med 3D-rörelsesensor och fågelperspektiv för att ge bättre överblick.

Skrivet av / 2021-04-08 - 10:50
Ring Floodlight Cam Wired Pro

Ring lanserar sin mest avancerade övervakningskamera hittills, berättar det Amazon-ägda företaget i ett pressmeddelande. Floodlight Cam Wired Pro har nya funktioner som 3D-rörelsesensor, fågelperspektiv och mörkerseende i färg.

Dessutom lovar Ring att Audio+-funktionen ger användarna ett kristallklart ljud tack vare en hel klunga av mikrofoner.

Floodlight Cam Wired Pro
Kameran har nya funktioner som 3D-rörelsesensor, fågelperspektiv och mörkerseende i färg. (Foto: Ring)

Ring-kameran kopplas till internet via Wi-Fi. Med hjälp av kameran kan användaren hålla koll på omgivningen när som helst och var som helst via en mobil enhet eller en Alexa-kompatibel enhet samt se och prata med besökare i realtid.

Det går att ställa in rörelsezoner som utlöser varningar och aviseringar, samt sekretesszoner som utesluter områden i kamerans synfält från videoinspelning.

Läs också Arlos nya övervakningskamera kastar nytt ljus över hemmet Arlo Pro 3 Floodlight Camera lyser upp mörkret med starka lysdioder och 2K-upplösning.

3D-rörelsesensor

Med Floodlight Cam Wired Pro kan husägare anpassa vilka delar av tomten som övervakas. Detta görs genom att definiera så kallade avståndströsklar. En radarsensor avgör när någon passerar avståndströskeln genom att mäta det exakta avståndet från kameran. Kameran aktiveras bara om avståndströskeln passeras, varpå ett rörelselarm skickas till husägaren.

Med hjälp av kameran kan användaren hålla koll på omgivningen när som helst och var som helst via en mobil enhet eller en Alexa-kompatibel enhet samt se och prata med besökare i realtid. (Foto: Ring)

Fågelperspektivet använder 3D-rörelsedetektering för att skapa en översiktsbild av händelserna framför spotlight-kameran och visar tydligt vilken väg besökarna tar på tomten.

Floodlight Cam Wired Pro: Pris och tillgänglighet

Floodlight Cam Wired Pro släpps inom ett par månader och kostar då 2 800 kronor.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fristående diskmaskin i rostfritt

Sommarens utekök från IKEA

Är din Philips Hue drabbad?

Airfryer på 11 liter – eller 2 x 5,5 liter

Ny luftvärmepump från LG

Electrolux skaftdammsugare av återvunnet material

Trådlös laddning som inte syns

Smarta klippare till budgetpris

Garmin släpper blodtrycksmätare

LG kliver in i badrummet

Lås upp med Apple Watch

Ny airfryer från Wilfa

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen