Search
Generic filters
 itemprop

Får äntligen GPS

Tar pulsen och spelar musik på träningspasset.

De små Fitbit-klockorna sitter på många handleder och kan, som de flesta vet vid det här laget, göra mycket mer än att visa tiden. Den allra senaste av dem är Charge 4, som kan så mycket att den går att använda hela dagen till nästan vad som helst. En smartare träningsklocka, alltså.

Fitbit Charge 4 i färgen rosenträ, med gummiband.

Den har fått GPS också, vilket vi tidigare kritiserat Fitbit för att ha hoppat över. Och så har den funktioner som ska göra träningen mer effektiv. Sådana finns i andra träningsarmband också, men här kombineras Active Zone Minute, som funktionen heter, med GPS, Spotify, Fitbit Pay och sömnmonitor.

Active Zone Minute loggar pulsen under olika aktiviteter, vilket kan vara allt från intensiv crossfit till en promenad, och räknar ut den totala aktivitetsnivån samt visar om man bör lugna ner sig eller träna mer.

Specialversionen med tygarmband.

Den har också Fitbit Pay inbyggt, så att man kan använda Charge 4 med trådlösa betalningsterminaler, och den kan hänga med när man tränar simning.

annons

Fitbit erbjuder en prov-på-period på 90 dagar med Fitbit Coach, där du kan streama olika träningsfilmer på din telefon eller dator.

annons

Klockan har de vanligaste apparna som en smartklocka brukar ha, bland annat Spotify, där man kan styra uppspelningen av sina spellistor och favoritlåtar.

Batteriet i Fitbit Charge 4 håller i upp till sju dagar och träningsklockan finns i två versioner.

annons

FitbitCharge 4 och Charge 4 Special Edition går redan att köpa på Fitbits webbsida och dyker upp i butikerna 20 april 2020.

Charge 4 kostar 1 700 kronor och finns i black, rosewood och storm blue/black. Den granitgrå specialversionen med svart tygarmband och svart gummirem kostar 1 900 kronor.

Fitbit full smartwatch and tracker family lineup for 2020 Q1.

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Läs också

Prova  LB+ i 3 veckor
3 VECKOR FÖR 3 KR
Tillgång till alla tester och nyheter
PROVA LB+
Ingen bindningstid
Stäng
Scroll to Top