annons
annons

CES 2019: Nu blir dörrögat digitalt

Ut med det gamla titthålet och in med den nya digitala lösningen Ring Door View Cam, som förbättrar säkerheten för alla som bor i lägenhet.

Märket Ring har redan lanserat ett antal digitala säkerhetslösningar för hemmet som vanliga konsumenter kan installera hemma utan experthjälp. Inklusive Ring Video Doorbell 2, som vi testade strax före jul.

Men om du bor i en lägenhet kan det fortfarande vara svårt att få tillstånd att installera säkerhetskameror och videobaserade ringklockor, så Rings produkter har främst varit riktade mot husägare och de som bor i villa.

Ända tills nu. För på CES 2019 i Las Vegas har Ring just lanserat Door View Cam, ett digitalt dörröga som ersätter den gamla analoga dörrkikaren.

Foto: Ring
Foto: Ring

Enligt Rings pressmeddelande ska den nya intelligenta säkerhetsenheten vara enkel att installera och man behöver inte borra i eller byta ut dörren.

För att installera enheten tar man helt enkelt bort det gamla dörrögat, monterar Door Cam View på båda sidorna av dörren, sätter in de uppladdningsbara batterierna och den flyttbara frontplattan. Sedan har man bytt ut det gamla dörrögat mot en smart säkerhetskamera, utlovar Ring in sitt pressmeddelande.

Foto: Ring
Foto: Ring

Ring Door View Cam har rörelsesensor, tvåvägs samtalsfunktion, HD-video, mörkerseende, utbytbart uppladdningsbart batteri samt en sensor som märker om det händer något utanför dörren.

Enligt Ring kommer Door View Cam till Sverige under 2019. Priset blir 2 000 kronor.

Märket Ring har redan lanserat ett antal digitala säkerhetslösningar för hemmet som vanliga konsumenter kan installera hemma utan experthjälp. Inklusive Ring Video Doorbell 2, som vi testade strax före jul. Men om du bor i en lägenhet kan det fortfarande vara svårt att få tillstånd att installera säkerhetskameror och videobaserade ringklockor, så Rings produkter har främst varit riktade mot husägare och de som bor i villa. Ända tills nu. För på CES 2019 i Las Vegas har Ring just lanserat Door View Cam, ett digitalt dörröga som ersätter den gamla analoga dörrkikaren. [caption id="attachment_91397" align="alignnone" width="850"]Foto: Ring Foto: Ring[/caption] Enligt Rings pressmeddelande ska den nya intelligenta säkerhetsenheten vara enkel att installera och man behöver inte borra i eller byta ut dörren. För att installera enheten tar man helt enkelt bort det gamla dörrögat, monterar Door Cam View på båda sidorna av dörren, sätter in de uppladdningsbara batterierna och den flyttbara frontplattan. Sedan har man bytt ut det gamla dörrögat mot en smart säkerhetskamera, utlovar Ring in sitt pressmeddelande. [caption id="attachment_91398" align="alignnone" width="850"]Foto: Ring Foto: Ring[/caption] Ring Door View Cam har rörelsesensor, tvåvägs samtalsfunktion, HD-video, mörkerseende, utbytbart uppladdningsbart batteri samt en sensor som märker om det händer något utanför dörren. Enligt Ring kommer Door View Cam till Sverige under 2019. Priset blir 2 000 kronor.
Läs hela artikeln och över 450 nya tester i året med prenumeration på Ljud & Bild.
är du redan prenumerant? Logga inn.
Provaprenumeration
0:-
Fri tillgång till ljudochbild.se
Bronsprenumeration
349:-/halvår
1/2 år (6 nr) Digitalutgåva varje månad Fri tillgång till ljudochbild.se
Silverprenumeration
580:-/år
1 år (11 nr) Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Guldprenumeration
999:-/år
1 år (11 nr) Ny digital film varje månad Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Prenumerationen kommer automatiskt att förnyas till vanligt pris: Månad 49:-

Med prenumeration på Ljud och Bild får du:

Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva (iPad/Android) varje månad Rejäl rabattt Välj själv hur länge du vill prenumerera - och med eller utan film Fin välkomstpremie

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-