Apple Watch styr belysningen

Philips släpper Hue app för smartklockan
forfatter

Philips Hue-system är ett fantastiskt sätt att styra sin belysning och få precis rätt färg och ljusstyrka för olika situationer. Starkt vitt ljus för att koncentrera sig, gul-rött svagare ljus för myskvällen, eller ett svagt blå-lila ljus när man kollar på film. Lamporna finns som traditionella glödlampor, spotlights eller ljusslingor. Och allting styrs från din smartmobil eller surfplatta.

bulb

Men om du inte vill leta efter mobilen när du ska ändra ljuset då? Där kommer den nya Apple Watch appen in. Det är bara att svepa över skärmen för att välja någon av sina favorit-scenlägen. Eller, om man aktiverar positionsläget, kan ljuset slås på när du kommer hem och slås av när du går ut.

www.meethue.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Annons
Annons

Läs också