Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

26 skinande sommarprylar

Förgyll sommaren med bilder och musik, med smarta och praktiska prylar som till och med gör regniga dagar till en fest!

Av / 2018-06-01 - 11:33
26 skinande sommarprylar

1.Geneva Touring M, bärbar högtalare

Läderklätt ljud

Bluetooth för stilmedvetna.

Det är inte bara utseendet som gör Geneva Touring M attraktiv. Ljudet är i en klass för sig tack vare en fyllig klang och massiv bas ner till 60 Hz. 30 timmars batteritid och låg vikt gör den både användbar och praktisk. Finns även med radio: Geneva Touring L.

2.800 kr

eu.genevalab.com

2. Miggo Pictar One, mobilgrepp

För mobilfotografer

Pictar gör det enkelt att ta fina bilder med telefonen.

Den här kan träs på de flesta mobiler från Apple, Samsung och Huawei och gör det enklare att ta bra bilder med mobilkameran. Säkrare grepp, inställningshjul och en utlösarknapp ger mycket bättre kontroll över mobilkameran så att det blir roligare att ta bilder.

1.000 kr

response-nordic.com

3. Zhiyun Smooth 4, kamerastabilisator

 

Bergfast skärpa

Skarpare mobilbilder.

Zhiyun Smooth 4 är en motordriven stabilisator med knappar som ger tillgång till mobilens kamerainställningar och utlösarknapp. Den motordrivna, 3-axliga bildstabilisatorn ser till att stillbilderna blir skarpare och videofilmerna blir stadigare. Ett måste för mobilvideo.

1.900 kr

focusnordic.se

4.Leica Sofort, kamera med framkallning

Föreviga ögonblicken

Kamera med glimten i ögat.

Leica billigaste kamera är kanske den som är roligast att fotografera med. Vi har lekt med den och tycker det är lika kul varje gång bilderna matas ut. Här kan du dela bilderna med dina vänner på riktigt och överraska med fysiska fotografier.

2.990 kr

leica-camera.se

5.Olloclip Core Lens Set, mobillinser

 

Vidvinkel till mobilen

Ge din mobil ett nytt perspektiv

Olloclips kompakta linspaket passar de flesta nyare Apple-mobiler och innehåller makrolins med 15x förstoring, 180-graders fisheye och 120-graders vinkel. En billig och praktisk lösning som ger nya kameravinklar och mycket roligare bilder.

1.200 kr

olloclip.com

6.Bose QuietComfort 35 II, hörlurar med brusreducering

Mer musikk, mindre brus

Boses trådlösa hörlurar ger dig en bekväm resa. 

QuietComfort serien från Bose är en ”no brainer” när du ska ut och resa. De mäter och filtrerar bort oväsen så att du hör mer av musiken. Den nya MKII-utgåvan av QC35 har fått justerbar brusreducering och inbyggd röstassistent. Även om det finns många rivaler där ute så är Bose fortfarande en av våra favoriter när det gäller ljudkvalitet, brusreducering och komfort.

4.000 kr

bose.se

7. Apple TV 4K

Knivskarp mediespelare

Apples fullmatade mediespelare

Apple TV har länge varit en av de bästa mediespelarna, nu har den även fått en bildkvalitet som matchar de senaste TV-skärmarna. Apple TV 4K ökar upplösningen till tvättäkta 4K/UHD (3840×2160) och ger dessutom tillgång till ett brett utbud av innehåll i HDR-kvalitet. Oavsett om du vill titta på film från iTunes eller Netflix, eller videor på YouTube, är Apple-boxen värd sin vikt i guld för kräsna bildfantaster.

1.800 kr

apple.com/se

8.Samsung UE43MU6175, 43” 4K LCD-TV

TV till sommarstugan

Bra underhållning i alla väder!

En fin TV kan vara din bästa vän när sommarvädret sviker, och den behöver inte tömma hela semesterkassan heller: 4K-skärmen i Samsungs 6-serie har en knivskarp bild och alla väsentliga finesser och appar. Kortmodul för marknät, kabel eller parabol stoppas rätt i TV:n och om 43 tum är för litet så finns den i skärmstorlekar ända upp till 75 tum!

6.000 kr

samsung.se

9.Weber iGrill Mini, stektermometer med Bluetooth

Grillmästarens bästa vän

Med den grilltermometern är saken biff!

Sommartid är grilltid och det finns inte mycket som smakar lika gott som biff. Men det gäller att få temperaturen rätt i mitten av köttet, det vet alla grillmästare. Med den här smarta termometern från Weber kan du fixa salladen eller underhålla gästerna under tiden köttet blir perfekt. Termometern kommunicerar med mobilen och iGrill-appen talar om när maten är klar. Bon appetit!

600 kr

webergrill.se

10. Beoplay M3, trådlös högtalare

Liten men bra

Beoplay M3 utmanar Sonos på deres hemmabana.

Beoplay-högtalaren är mångsidig, lätt att använda och låter utmärkt. Den låter dig strömma musik via Bluetooth, Chromecast, Spotify Connect och Apple AirPlay, och kan till och med byggas ut till multiroom. Här får du snyggt ljud från en liten och nätt högtalare!

3.000 kr

beoplay.com

11. BenQ W1050, HD-projektor

Stor bio för en spottstyver

TV-kvällen är räddad!

När du vill ha biokänsla hemma, eller vill bjuda in kompisgänget på fotbollskväll, kan en vanlig TV lätt kännas lite mesig. Lösningen kan vara en projektor som BenQ W1050: 100-tums bild av utmärkt kvalitet för bara 6 500 kronor. Färgerna ser riktiga ut och bilden är skarp. Större upplevelser för pengarna!

6.500 kr

benq.se

12. Logitech Circle 2, övervakningskamera

Semestersäker

Håller ett öga på huset när du är borta.

Logitechs övervakningskamera ger dig en 180 graders bildvinkel och fångar 1080-upplöst video även i mörker. Mikrofon och högtalare gör att du kan prata med besökare. Kan köras med sladd eller batteri. Fästen gör att den kan monteras överallt, även på fönster!

2.100 kr

logitech.se

13. Comply Audio Pro Smartcore, skumproppar

Skönare ljud

Billig uppgradering för dina in-ear-lurar

Får du ont i öronen av silikonkuddarna när du lyssnar länge med dina proppar? Är basåtergivningen lite vek? En snabb och billig uppgradering är att byta till Comply-kuddar. De är skönare, sitter bättre och skyddar dessutom mot smuts.

230 kr

hifiklubben.se

14. Denon Envaya Mini, resehögtalare

Semesterljud

Smidig trådlös resehögtalare med rikt ljud.

Många minihögtalare är har klent ljud och dåligt batteri. Nya Envaya Mini har däremot ett fylligt ljud med bra närvarokänsla som funkar till allt utom riktig djupbas. Den är smidig att ha med sig, ett bra batteri och är dessutom sand- och vattentålig.

1.500 kr

hifiklubben.se

15. Samsung Gear IconX, helt trådlösa proppar

Träna och njut

Diskreta og praktiska proppar som loggar din aktivitet

Samsungs proppar är inte bara smidiga och saknar sladd helt, de är även praktiska. De tål svett så att du kan lyssna på musik under träningen och de loggar automatiskt tid, hastighet, steg och kalorier. Batteriet räcker 7 timmar och laddas i fodralet.

2.300 kr

samsung.se

16. Sony Xperia XZ2 Compact, mobiltelefon

Bästa semestermobilen

En fickvänlig vattentät mobil med bra kamera.

En jättelik mobil fungerar inget vidare i shortsen på semestern. Sonys miniversion av toppmodellen Xperia XZ2 är den enda som inte gör kompromisser. Den är lika snabb och vattentät, samt tar lika bra bilder som storebror.

6.000 kr

sonymobile.com

17. Beoplay H8i, hörlurar

30 timers tystnad

Beoplay H8i sitter skönt och spelar länge.

Beoplay har skruvat upp batteritiden till max i den förbättrade versionen av H8 som nu spelar upp till 30 timmar med både Bluetooth och ANC. Designen är naturligtvis lyxig och ljudet stramt och snyggt.

4.000 kr

hifiklubben.se

18. Huawei P20 Lite, mobiltelefon

Value for money!

Huaweis valuta för pengarna är svårslagen

Lite-versionerna av Huaweis telefoner är extremt populära och det är lätt att inse varför. Senaste tillskottet i P20-familjen har en läcker design, dubbelkamera och stor skärm. Och så är priset mitt i prick.

3.690 kr

huawei.com

19. Philips Hue Calla, smarta glödlampor

Lyser opp trädgården

Sätt fart på färgerna på balkongen och terrassen.

Sommarfesterna får färgad belysning när Philips skickar ut sina senaste medlemmar av Hue-familjen till butikerna. Precis som inomhuslamporna kan Calla lysa i alla regnbågens färger och du kan placera dem var som helst så länge det finns en strömkontakt.

1.350 kr

meethue.com

20. TomTom Go5200, GPS

GPS lever än

TomTom behåller kollen.

Till vardags använder sig de flesta av telefonens inbyggda GPS men på semestern är det fortfarande praktiskt med riktig GPS-navigering. Då är TomTom Go5200 ett bra alternativ. Den har inbyggt wifi och SIM-kort, så du enkelt håller dig uppdaterad.

3.000 kr

tomtom.com

21. Nintendo Labo Toy-Con 01, Variety Kit till Nintendo Switch

Innovationernas mästare

Om Labo är galet eller genialt är svärt att säga. 

Med papp, kartong, snören och gummiringar utökar Nintendo användbarheten för Switch och underlättar för kreativiteten. Gör ett eget fiskespö, en radiostyrd bil, ett hus, en motorcykel eller ett piano. Möjligheterna är stora.

650 kr

nintendo.com

22. JBL Soundgear BTA, bärbar högtalare

Stereo på axeln

Ta ljudet med dig utan att bli instängd.

Hörlurar eller högtalare? Om du inte kan välja är JBL Soundgear BTA någonting mittemellan. Den trådlösa ljudanläggningen bärs som en krage och omger dig med ljud – utan att du blir instängd i ett par svettiga hörlurar. Soundgear stöder naturligtvis aptX och levereras med en BT-adapter.

2.300 kr

jbl.com

23Zens Wireless Powerbank, laddplatta

Ladda helt trådlöst

Tanka mobilen på språng utan trassel med sladdar.

Mobiltelefoner har en tråkig förmåga att få slut på batteri när det passar som allra sämst. En mulen dag i sommarstugan eller i bilen halvvägs till målet. Med strömbanken från Zen behöver du inte tänka på att ha med dig kabel eftersom den laddar trådlöst med Qi-standarden. 4 500 mAh räcker till två laddningar.

500 kr

makezens.com

24. LG PK5, Bluetooth-högtalare

Bärbart disco

Ta festen med till stranden.

LG:s bärbara Bluetooth-högtalare blir förmodligen lika älskad av kompisarna som den blir hatad av grannarna. PK5 är en bärbar, trådlös högtalare av bergsprängarstorlek. Den utlovar 15 timmars dunkande batteritid. Och inte nog med det, den har en inbyggd ljusshow. Och är sandtät.

1.500 kr

lg.com

25Soundliving Nordic Light, Bluetooth-högtalare

Komplett terrasspaket

Ljud, ljus – och action til mobilen.

Långa, ljumma sommarkvällar är perfekta för att sitta på terrassen och njuta av musiken samtidigt som man tar sig ännu en Aperol Spritz för mycket. Soundliving Nordic Light är en trådlös högtalare med extrafunktioner. När timmen blir sen kan den både ladda mobiltelefonen och fungera som lampa.

900 kr

coolshop.se

26. Asus Gr8, dator

Låt det regna!

Om vädret blir en besvikelse är det bra att du kom ihåg datorn.

Svenskt ”sommarväder” är inget problem om man har med sig sin underhållning. Asus

GR8 II får plats i resväskan och kopplas till TV:n i sommarstugan eller på hotellet. Men den är fortfarande en riktig speldator. Fast pytteliten.

10.500 kr

asus.se

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Rulla till toppen