Search
Generic filters

Photoshoppa gratis i mobilen

Adobe släpper nya gratis appar för iOS och Android

Den största nyheten är nog Photoshop Fix som låter dig retuschera och, som namnet säger fixa till, foton direkt på mobilen eller surfplattan.

Man kan exempelvis ljusa upp eller mörka ner delar av bilden bara genom att måla med fingret. Perfekt för en skugga som blev lite för mörk.

screen480x480

Har något i bilden fel färg? Med färgläggningspenseln kan du lägga på en färg så att den ser naturlig ut, genom att bevara struktur och detaljer. Varför inte prova en ny hårfärg?

Med lagningspenseln kan du ta bort logotyper eller störande föremål från din bild och de ersätts automatiskt med en rimlig bakgrund istället. Precis som i Photoshop på datorn.

Photoshop_Fix_Lifestyle_Image_4.0

Det är dessutom ett praktiskt verktyg för att fixa till din selfie innan du laddar upp den till sociala medier. Man kan transformera formen, men framför allt kan man automatiskt lägga till ett leende om man råkar se lite sur ut i bilden.

annons

Den andra appen är Adobe Capture CC som låter dig plocka färger och former från ett foto för att använda i andra projekt.

annons

Apparna integrerar med Creative Cloud så att du kan hämta och lagra bilder i molnet och integrera med Lightroom.

Photoshop Fix på App Store och Google Play
Adobe Capture CC på App Store och Google Play

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  I första omgången blir det bara Android-användarna som får glädje av att strömma spel på mobilen.
  SSD är nu standard i alla Apples iMac-modeller.
  Samsung har just lanserat Galaxy Note 20 och Galaxy Note 20 Ultra. Vi känner till tekniken, men båda modellerna har design och finesser som verkar mycket lovande.
  Förutom Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung idag lanserat Samsung Galaxy Tab S7 och Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live och sist men inte minst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  Så kommer Huaweis kommande Mate 40-serie att se ut.
  UPPDATERING: Amazon bekräftar Sverige-lansering
  16-bits råvideo, 15 stopps dynamik och extrem ljuskänslighet
  Den kanske ser retro ut, men JBL 4349 är en helt ny studiohögtalare med12-tums baselement och ett stort diskanthorn.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.