Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Optimus 2x uppdateras

LG Optimus 2X kommer i vitt och får uppdaterad Android-version

Av / 2011-11-07 - 08:49
Optimus 2x uppdateras

Med sin Optimus 2X var LG Electronics först ut med en dubbelkärnig Android-mobil och den hade en kort tid prestandarekordet. Sedan dess har den dock blivit omkörd av konkurrenterna. Men det är fortfarande en mycket kompetent modell och lagom till julförsäljningen får den nu en uppfräschning.

För det första kommer den nu även i vitt och priset hamnar på rimliga 3 500 kronor. Man kan nu även ladda ner en uppdatering till Gingerbread, det vill säga Android 2.3.4.

Det har cirkulerat rykten på nätet om att LG inte kommer uppdatera den till den nyligen lanserade Android  Ice Cream Sandwich, Android 4.0. Men nu dementerar LG det ryktet på sin Facebook-sida och säger att man kommer uppdatera både den och andra highend-modeller så snart ICS släpps till utvecklarna av Google.

www.lg.com

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen