Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nu kommer Android-högtalarna

Philips lanserar dockningshögtalare för Android-mobiler.

Av / 2011-09-02 - 14:01
Nu kommer Android-högtalarna

Jämfört med iPod-världen, där det finns tusentals kompatibla ljudprodukter att välja mellan, har Android-användare hittills haft sorgligt få alternativ. Ett av problemen har varit att det inte funnits någon standard för placering av mikro-USB-kontakten på Android-mobiler.

Detta har Philips nu löst med en justerbar universell kontakt som gör att nästan alla Android-mobiler kan dockas till högtalaren och både leverera musik och få laddning.

Följande Fidelio-modeller kommer nu i Android-version:

Fidelio AS851

Med sin ovala utformning ger Fidelio AS851 ett stilrent intryck och förbättrat ljud. Philips digitala ljudteknik ger ett precist ljud med riklig bas. Den inbyggda förstärkaren levererar 30W RMS total uteffekt. Pris ca 2 200 kr.

Fidelio AS351

AS 351 är en mindre och mer portabel modell i Fidelio-familjen. Den kan drivas med nätsladd eller batteri och har en inbyggd förstärkare på 10W RMS. Pris ca 1 200 kr.

Fidelio AS111


AS111 är en kompakt dockningshögtalare med klocka och väckningsfunktion som passar i sovrummet eller köket. Pris ca 900 kr.

 

Philips nya Android-modeller i Fidelio-serien kommer i butik under oktober 2011.

www.philips.com/sound

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen