Search
Generic filters

Nu finns Office till Android-mobiler

Nu går det att ladda ner Word, Excel och Powerpoint gratis till Android-telefoner.

Microsoft Office har funnits till Android-surfplattor och alla iOS-enheter ett tag och nu är turen äntligen kommen till Android-mobiler.

”Jag är glad att kunna meddela att nya Word-, Excel- och Powerpoint-apparna för Android-telefoner nu finns tillgängliga”, skriver Kirk Koenigsbauer, vice VD för Microsoft Office, i ett blogginlägg.

Bland funktionerna finns redigering av dokument direkt i mobilen – med samma redigeringsverktyg som i PC-versionen av Office – samt möjligheten att visa PowerPoint-presentationer direkt från mobilen. Det går alltså att visa sin presentation i konferensrummet eller klassrummet – och till och med ha samma övergånger och animationer som har på datorn.

2015-Jun-16-Office-for-Android-phone-GA-Word-Screenshot

Office till Android är dessutom integrerat med flera molntjänster. Inte bara Microsofts egen OneDrive utan även Dropbox, Google Drive och Box.

WordExcel och PowerPoint för Android går att hämta gratis på Google Play. Här är en presentationsvideo med de nya apparna.

annons
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  I första omgången blir det bara Android-användarna som får glädje av att strömma spel på mobilen.
  SSD är nu standard i alla Apples iMac-modeller.
  Samsung har just lanserat Galaxy Note 20 och Galaxy Note 20 Ultra. Vi känner till tekniken, men båda modellerna har design och finesser som verkar mycket lovande.
  Förutom Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung idag lanserat Samsung Galaxy Tab S7 och Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live och sist men inte minst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  Så kommer Huaweis kommande Mate 40-serie att se ut.
  UPPDATERING: Amazon bekräftar Sverige-lansering
  16-bits råvideo, 15 stopps dynamik och extrem ljuskänslighet
  Den kanske ser retro ut, men JBL 4349 är en helt ny studiohögtalare med12-tums baselement och ett stort diskanthorn.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.