När en Sonos Sub är för lite

Ny uppdatering som gör att man kan koppla in två subwoofers i en Sonos-hemmabio.
Annons
Annons
forfatter

Igår kom en programvaruuppdatering som gör det möjligt att koppla in två Sonos Sub i ett befintlig Sonos-anläggning. Detta gäller ägare av Arc, Beam, Playbar, Playbase och Amp.

Många klarar sig utan en subwoofer, men om du vill ha den extra dimensionen när du lyssnar på musik eller känna mullret från actionfilmerna så klarar du dig inte utan. Och även om det väldigt ofta blir ännu bättre med två subwoofers så har Sonos hittills bara kunnat använda en. Men nu är det alltså slut med det.

Sonos Sub & Arc

Dubbelt så bra med två Sonos Sub

Nu går det äntligen att koppla in två Sonos Sub, vilket ger ännu starkare bas men också en bättre basrespons för fler sittplatser i rummet. Speciellt om du har ett stort rum.

Minst en av de två subwoofrarna måste vara av den senaste generationen, Sonos Sub (Gen 3). Det är ingen skillnad i prestanda i övrigt mellan den och de första generationerna, så det ska gå lika bra att blanda som att ha två stycken av senaste sort. Naturligtvis under förutsättning att den äldre subwoofern är i fint skick.

Annons

För att koppla in två Sonos Sub måste du uppdatera till den senaste Sonos S2-programvaran.

Vi uppskattar verkligen att du läser Ljud & Bild.
för att läsa vidare.

Prova Ljud & Bild i 30 dagar för 39 kr

Full tillgång till alla +artiklar, vårt testarkiv med tusentals produkter, Alla nyheter, recensioner och guider Se fler alternativ här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
Annons
Annons

Läs också

Inget fastfasbatteri, men ändå en viktig modell.
Blir ny säkerhetsbil i FIA Formula E.
770 km räckvidd, självkörning på nivå 3 och ett överflöd av lyx.
Audis nya el-SUV blir den första bilen med Sonos-ljud. Kolla lanseringvideon här!
Sony FE 14mm F1.8 GM.
Känner du någon som gillar Lego-Mario? Nu får figuren sällskap av brorsan Luigi.
Samsungs nya tv-tjänst erbjuder direktsända tv-kanaler gratis.
Fitbit lanserar nu Luxe, ett snyggt och bekvämt aktivitetsarmband framtaget för att hjälpa dig ta så bra hand om din hälsa och ditt välbefinnande som möjligt.
Norska serien Welcome to Utmark: briljant svart komedi eller bara konstig?
Inget fastfasbatteri, men ändå en viktig modell.
Fujifilm XF 18mm F1.4 R LM WR.
Tack vare den största uppdateringen av Google Earth på många år är det nu möjligt att se miljontals satellitbilder från bl.a. NASA och Timelapse. Det visar årtionden av markanta förändringar i världen.
I dag är det tio år sedan världens största TV-serie hade premiär.
Där andra fuskar fram en 4K-bild från en HD-panel har Sony-projektorerna riktiga 4K-paneler. Nu kommer två viktiga modeller med den nya X1-processorn för högkvalitativ bildbehandling.
Den ser mycket större ut än den är, nya 4309 Studio Monitor.
Den danska storstjärnan har fått ytterligare en internationell mega-roll.