TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

När en Sonos Sub är för lite

Ny uppdatering som gör att man kan koppla in två subwoofers i en Sonos-hemmabio.

Igår kom en programvaruuppdatering som gör det möjligt att koppla in två Sonos Sub i ett befintlig Sonos-anläggning. Detta gäller ägare av Arc, Beam, Playbar, Playbase och Amp.

Många klarar sig utan en subwoofer, men om du vill ha den extra dimensionen när du lyssnar på musik eller känna mullret från actionfilmerna så klarar du dig inte utan. Och även om det väldigt ofta blir ännu bättre med två subwoofers så har Sonos hittills bara kunnat använda en. Men nu är det alltså slut med det.

Sonos Sub & Arc

Dubbelt så bra med två Sonos Sub

Nu går det äntligen att koppla in två Sonos Sub, vilket ger ännu starkare bas men också en bättre basrespons för fler sittplatser i rummet. Speciellt om du har ett stort rum.

Minst en av de två subwoofrarna måste vara av den senaste generationen, Sonos Sub (Gen 3). Det är ingen skillnad i prestanda i övrigt mellan den och de första generationerna, så det ska gå lika bra att blanda som att ha två stycken av senaste sort. Naturligtvis under förutsättning att den äldre subwoofern är i fint skick.

För att koppla in två Sonos Sub måste du uppdatera till den senaste Sonos S2-programvaran.

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.