Search
Generic filters

Musikvideo i noll gravitation

Ok Fly flyger ”Upside Down and Inside Out”.

Popguippen Ok Go har filmat videon till sin senaste singel ”Upside Down and Inside Out” i ett rysk flygplan som störtdyker så att passagerarna upplever att de är tyngdlösa.

Läs också: Världen går på kvantmekanik.

Varje störtdykning vara i mellan 20 och 30 sekunder. Eftersom musikvideon är 3 minuter lång så består den av flera hopklippta tagningar, men det är så snyggt gjort att det inte märks.

Ingen tvekan om att Ok Go har haft kul när de har gjort den här videon!

https://www.youtube.com/watch?v=ia9EkgIeNsk

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.