Nyheter

Apples streaming-tjänst är numera integrerad i Sonos multiroom-system. I första vändan handlar det dock om en testversion.
forfatter

Om du är en av alla de som hoppat på Apple Music-kampanjen och dessutom har ett Sonos-system, så är detta goda nyheter. Nu ingår nämligen Apple Music i den långa raden musiktjänster som stöds.

Från och med 15 december går det att vara med i ett offentligt beta-test av Apple Music-integration till Sonos. Beta-versionen gör det möjligt att styra Apple Musics många funktioner via Sonos-appen på iPhone, iPad, Android, Mac, PC och spela musiken i ett eller flera rum.

Fullversionen släpps någon gång i början av 2016.

(Foto: Tillverkare)
Foto: Apple

Sedan lanseringen i sommar har Apple Music lagt beslag på en stor del av den streamade musiken. I slutet av oktober hade tjänsten 6,5 miljoner betalande användare och ytterligare 8,5 miljoner utnyttjade Apples tremånaders testperiod.

Läs mer om Apple Music på Sonos blogg.

Annons
Foto: Apple
Foto: Apple

Artikelfoto: Sonos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Läs också: