TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Monster uppgraderar Turbine-lurarna

De tillhör de bästa snäckorna vi har provat i år. Nu är Monster Cable på gång med en ny och ännu bättre version. Vi har tjuvlyssnat.

forfatter
Publicerad 2009-09-29 - 09:23


Turbine PRO är av metall med har guld- och kopparfärg, de har fått ett bättre högtalarelement och en ny silikonpluggs som heter Pro Sound Supertip, som påstås ge ett bättre ljud och bättre isolering från ljud utifrån.

PRO-snäckorna har en vinklad minijack-kontakt och kommer även i en version med mikrofon och knappar på sladden, så att man kan använda dem som handsfree-lurar med sin mobiltelefon.

Trots den korta demonstrationen var det inte svårt att höra att PRO-lurarna är ännu bättre än den nuvarande Turbine-modellen. Basen är stramare och bättre definierad, men lika potent. Längre upp i registret hör man snabbt att PRO-versionen är öppnare och har bättre detaljering.

Vi hoppas kunna få till ett mer ingående test inom kort.

www.interconnect-nordic.com
 

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend