TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Xiaomi lanserar Mi Smart Band 6

Finns i sex olika färger.

Nya Mi Smart Band 6 har en 1,56-tums beröringskänslig AMOLED-skärm. Den ovala skärmen har en upplösning på 326 ppi vilket ger användarna en klar överblick så att det går snabbt att visa viktig statistik och notiser när han eller hon är på språng eller tränar intensivt, lovar Xiaomi.

Enheten stöder också anpassade samtal med över 60 teman som användaren kan variera och anpassa.

 

Xiaomi Mi Smart Band 6
Armbandet har en 1,56-tums beröringskänslig AMOLED-skärm. (Foto: Xiaomi)

Mi Smart Band 6: Många olika träningslägen

Mi Smart Band 6 är främst ett träningsarmband med inbyggd aktivitetsmätare som klarar sammanlagt 30 olika träningstyper. Bland dem finns inomhusaktiviteter som stretching och HIIT samt gymnastik, zumba och street dance.

Armbandet har också automatisk registrering av sex vanliga träningsaktiviteter för att garantera att viktig statistik för sporadiska aktiviteter under dagen registreras korrekt och ingår i den dagliga aktivitetsmätningen.

Användaren kan också dra nytta av olika hälsoövervakningsfunktioner. Detta inkluderar SpO2-mätning, exakt pulsmätning och en sömnspårningsfunktion som övervakar sömncykler, inklusive REM-sömn och andningen när man sover. Enheten har även stressövervakning samt en djupandningsguide.

Xiaomi Mi Smart Band 6
Sammanlagt 30 olika typer av träning stöds, inklusive cykling, (Foto: Xiaomi)

Tål och klarar mycket

Mi Smart Band 6 har 14 dagars batteritid och en praktisk magnetkoppling för snabbladdning. Det är klassat som 5 ATM-vattentåligt och kan användas när man simmar, snorklar och duschar. Enheten levereras med armband i 6 olika färger.

Priset är 45 euro.

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.