Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Xiaomi lanserar Mi Smart Band 6

Finns i sex olika färger.

Nya Mi Smart Band 6 har en 1,56-tums beröringskänslig AMOLED-skärm. Den ovala skärmen har en upplösning på 326 ppi vilket ger användarna en klar överblick så att det går snabbt att visa viktig statistik och notiser när han eller hon är på språng eller tränar intensivt, lovar Xiaomi.

Enheten stöder också anpassade samtal med över 60 teman som användaren kan variera och anpassa.

 

Xiaomi Mi Smart Band 6

Armbandet har en 1,56-tums beröringskänslig AMOLED-skärm. (Foto: Xiaomi)

Mi Smart Band 6: Många olika träningslägen

Mi Smart Band 6 är främst ett träningsarmband med inbyggd aktivitetsmätare som klarar sammanlagt 30 olika träningstyper. Bland dem finns inomhusaktiviteter som stretching och HIIT samt gymnastik, zumba och street dance.

Annons

Armbandet har också automatisk registrering av sex vanliga träningsaktiviteter för att garantera att viktig statistik för sporadiska aktiviteter under dagen registreras korrekt och ingår i den dagliga aktivitetsmätningen.

Användaren kan också dra nytta av olika hälsoövervakningsfunktioner. Detta inkluderar SpO2-mätning, exakt pulsmätning och en sömnspårningsfunktion som övervakar sömncykler, inklusive REM-sömn och andningen när man sover. Enheten har även stressövervakning samt en djupandningsguide.

Xiaomi Mi Smart Band 6

Sammanlagt 30 olika typer av träning stöds, inklusive cykling, (Foto: Xiaomi)

Tål och klarar mycket

Mi Smart Band 6 har 14 dagars batteritid och en praktisk magnetkoppling för snabbladdning. Det är klassat som 5 ATM-vattentåligt och kan användas när man simmar, snorklar och duschar. Enheten levereras med armband i 6 olika färger.

Priset är 45 euro.

Annons

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.