Xiaomi lanserar Mi Smart Band 6

Finns i sex olika färger.
Annons
Annons
forfatter

Nya Mi Smart Band 6 har en 1,56-tums beröringskänslig AMOLED-skärm. Den ovala skärmen har en upplösning på 326 ppi vilket ger användarna en klar överblick så att det går snabbt att visa viktig statistik och notiser när han eller hon är på språng eller tränar intensivt, lovar Xiaomi.

Enheten stöder också anpassade samtal med över 60 teman som användaren kan variera och anpassa.

 

Xiaomi Mi Smart Band 6
Armbandet har en 1,56-tums beröringskänslig AMOLED-skärm. (Foto: Xiaomi)

Mi Smart Band 6: Många olika träningslägen

Mi Smart Band 6 är främst ett träningsarmband med inbyggd aktivitetsmätare som klarar sammanlagt 30 olika träningstyper. Bland dem finns inomhusaktiviteter som stretching och HIIT samt gymnastik, zumba och street dance.

Armbandet har också automatisk registrering av sex vanliga träningsaktiviteter för att garantera att viktig statistik för sporadiska aktiviteter under dagen registreras korrekt och ingår i den dagliga aktivitetsmätningen.

Annons

Användaren kan också dra nytta av olika hälsoövervakningsfunktioner. Detta inkluderar SpO2-mätning, exakt pulsmätning och en sömnspårningsfunktion som övervakar sömncykler, inklusive REM-sömn och andningen när man sover. Enheten har även stressövervakning samt en djupandningsguide.

Xiaomi Mi Smart Band 6
Sammanlagt 30 olika typer av träning stöds, inklusive cykling, (Foto: Xiaomi)

Tål och klarar mycket

Mi Smart Band 6 har 14 dagars batteritid och en praktisk magnetkoppling för snabbladdning. Det är klassat som 5 ATM-vattentåligt och kan användas när man simmar, snorklar och duschar. Enheten levereras med armband i 6 olika färger.

Priset är 45 euro.

Vi uppskattar verkligen att du läser Ljud & Bild.
för att läsa vidare.

Prova Ljud & Bild i 30 dagar för 19 kr

Full tillgång till alla +artiklar, vårt testarkiv med tusentals produkter, Alla nyheter, recensioner och guider Se fler alternativ här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.
Annons
Annons

Läs också

Nokias nya X-serie är skapad för att uppmuntra användare att behålla sina mobiltelefoner längre. Tre års garanti, säkerhetsuppdateringar och Android-uppdateringar ingår.
I dag presenterade Lenovo den nya versionen av gaming-mobilen Legion Phone Duel, som bland annat är utrustad med en Snapdragon 888-processor, 5G och åtta virtuella knappar.
Senaste läckan avslöjar nästan allt.
Finns i sex olika färger.
Fujifilm lanserar instant-kamera och ny Contact Sheet- film.
De kostar nästan lika mycket, men Cambridge Evo 150 är dubbelt så stark som Evo 75. Här går retro-utseende hand i hand med modern teknik.
Rings nya kamera Floodlight Cam Wired Pro är utrustad med 3D-rörelsesensor och fågelperspektiv för att ge bättre överblick.
Med trådlösa bakhögtalare och aktiv subwoofer lovar Sony-anläggningen en häftig ljudupplevelse.
Nu går det att spela upp ljud från LG:s TV-apparater och soundbar-högtalare samtidigt.
Helt elektrisk SUV med 1000 hk och 14 Bose-högtalare.
För första gången kan du strömma video i nästan förlustfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men långt ifrån alla får tillgång till tjänsten.
Snyggare ljud hittar du ingen annanstans.
Ny actionfylld Marveltrailer är släppt
Marvel/Disney har släppt ännu en trailer till Black Widow.
Senaste läckan avslöjar nästan allt.
Kommande ”House of the Dragon” är inte den enda Game of Thrones-prequeln som HBO håller på med!