Search
Generic filters

WhatsApp får nya funktioner

Världens mest populära chat-app får bland annat animerade klistermärken och det blir dessutom enklare att lägga till nya kontakter.

De flesta av oss har Facebook-ägda WhatsApp installerat i våra mobiler.

Chat-appen är den mest populära, med två miljarder registrerade användare över hela världen. Och enligt WhatsApps officiella blogg får alla användare snart nya funktioner som säkert lär bli uppskattade.

QR-koder

Hittills har man varit tvungen att lägga in en ny kontakts namn och telefonnummer för hand i sin mobil, innan den blev tillgänglig som kontakt i WhatsApp. Men nu är det slut med det.
WhatsApp introducerar nämligen QR-koder i appen, så person A bara behöver skanna person B:s QR-kod för att snabbt lägga till honom eller henne som kontakt.

Dark Mode till WhatsApp Desktop

Använder du WhatsApp på datorn via desktop-appen eller WhatsApp Web? Då är det här goda nyheter om föredrar det populära och mörka Dark Mode-läget.

Möjligheten att aktivera nattläge finns redan i WhatsApp för iOS och Android och har länge varit det nya … svarta bland många mobilanvändare. Nu kommer funktionen äntligen till datorn så att du kan chatta halva natten utan att skada ögonen.

Animerade klistermärken

Framför allt många yngre användare gillar att uttrycka sig med klistermärken och emojis, och båda finns redan i WhatsApp. Men nu får man ännu fler sätt att uttrycka sig när helt nya uppsättningar animerade klistermärken kommer till WhatsApp.

De nya funktionerna rullas ut genom uppdateringar till alla WhatsApp-användare de kommande veckorna. Här är en video där WhatsApp presenterar nyheterna:

annons

annons
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Moonraker var kodnamnet på Nokias smartklocka, men projektet ställdes in av Microsoft när de köpte den finska mobiltillverkaren.
  En Disneys största filmpremiärer i år, Mulan, släpps nu direkt på strömningstjänsten Disney+
  I första omgången blir det bara Android-användarna som får glädje av att strömma spel på mobilen.
  SSD är nu standard i alla Apples iMac-modeller.
  Samsung har just lanserat Galaxy Note 20 och Galaxy Note 20 Ultra. Vi känner till tekniken, men båda modellerna har design och finesser som verkar mycket lovande.
  Förutom Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung idag lanserat Samsung Galaxy Tab S7 och Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live och sist men inte minst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  Så kommer Huaweis kommande Mate 40-serie att se ut.
  UPPDATERING: Amazon bekräftar Sverige-lansering

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

  Riktpris: 12000 kr Billigmärket Xiaomi slår till med en utmärkt kamera

  Sony Xperia 1 II

  Riktpris: 11500 kr Häftig uppgradering

  Huawei Watch GT2e

  Riktpris: 2000 kr Nästan komplett träningsklocka

  Apple iPad Pro 12,9” (2020)

  Riktpris: 12500 kr Apples laptopdrömmar för iPad nu nästan sanna
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.