TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

PocketBook InkPad Color: läsplatta i färg

Läsplatta för färgglada illustrationer.

Som namnet antyder har PocketBook InkPad Color en färgskärm. Vilket inte alls är vanligt för en läsplatta. De brukar bara ha svart e-bläck och även om det fungerar hur bra som helst med text så är det mindre festligt för foton, tecknade serier och illustrationer.

Men nu kan man alltså titta på sådana i färg på den 7,8-tum stora E Ink Kaleido-skärmen med 300 dpi-upplösning och 1872 x 1404 pixlar. Läsplattan stöder även ljudböcker och har en text-till-tal-funktion.

Bluetooth finns också, så att man kan koppla in hörlurar, och lagringskapaciteten är 16 GB. Behöver man lagra ännu fler filer så går det att använda ett microSD-kort. Vikten är 225 gram.

PocketBook InkPad Color kostar 3 300 kronor och kommer under mars.

 

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.