Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

PocketBook InkPad Color: läsplatta i färg

Läsplatta för färgglada illustrationer.

Som namnet antyder har PocketBook InkPad Color en färgskärm. Vilket inte alls är vanligt för en läsplatta. De brukar bara ha svart e-bläck och även om det fungerar hur bra som helst med text så är det mindre festligt för foton, tecknade serier och illustrationer.

Men nu kan man alltså titta på sådana i färg på den 7,8-tum stora E Ink Kaleido-skärmen med 300 dpi-upplösning och 1872 x 1404 pixlar. Läsplattan stöder även ljudböcker och har en text-till-tal-funktion.

Bluetooth finns också, så att man kan koppla in hörlurar, och lagringskapaciteten är 16 GB. Behöver man lagra ännu fler filer så går det att använda ett microSD-kort. Vikten är 225 gram.

PocketBook InkPad Color kostar 3 300 kronor och kommer under mars.

Annons

 

forfatter

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.