Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik
L&B Home:s Julkalender: Lucka 11Delta

Nyhet

Hård surfplatta för hårt arbete

Panasonic Toughbook S1 är en 7-tums arbetsplatta som du inte behöver vara försiktig med.

Skrivet av / 2021-05-24 - 05:00
Hård surfplatta för hårt arbete

Surfplattor är praktiska för att visa och registrera information på jobbet. Men om jobbet är smutsigt, vått eller rentav farligt så hänger inte inomhusmodellerna med.

Panasonic Toughbook S1 är en robust Android-surfplatta för just sådana ändamål. Med sin 7-tums skärm är den robusta enheten perfekt i händerna på exempelvis patrullerande blåljuspersonal, tekniker som övervakar produktionslinjer, byggarbetare och tekniker som utför inspektioner och underhåll.

Tack vare handledsremmen är surfplattan bekväm att använda, även under längre stunder. Skärmen fungerar under alla väderförhållanden och är tillräckligt ljusstark för att användas även när solen skiner. Den kan också användas i regnigt väder och med skyddshandskar.

Toughbook S1: Två kameror

En konfigurerbar tillbehörsport fungerar med tillbehör, till exempel en streckkodsläsare eller en USB-port.

Surfplattan ar två kameror: en frontkamera på 13 Mp och en bakkamera på 5 Mp. Det finns också en SIM-kortplats så att man kan vara online ute på jobb. På insidan finns operativsystemet 10 och en Qualcomm SDM660 octacore-processor, 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme.

Toughbook S1 är byggd för att användas under långa perioder i sträck, så batteriet kan bytas ut utan att surfplattan stängs av. Den är både damm- och vattentålig (IP65/67), MIL-STD-810H-certifierad och testad för att tåla att tappas från upp till 150 cm ner på betong.

Priserna börjar på strax över 1 100 euro.

panasonic.se

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samsung Galaxy S23 Ultra vs. Samsung Galaxy S24 Ultra

Exklusiv dykarklocka från Withings

Gemini Nano i Google Pixel 8 Pro

OnePlus har lanserat OnePlus 12

Samsungs webbläsare för Windows

När får min Samsung-mobil Android 14?

Så blir Samsung Galaxy S24

Apple Vision Pro försenad

OnePlus 12 lanseringsdatum avslöjat?

Säkerhetsnivå: Nothing

Apple ger efter om SMS

Smidigare Apple-reseladdare

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen