TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Så mycket vi vet om de kommande OnePlus 9-mobilerna

Framför allt blir OnePlus 9 en betydande uppgradering jämfört med OnePlus 8, men skärmarna är inte så annorlunda mot förra året.

forfatter
Publicerad 2021-01-25 - 15:12

I skrivande stund är OnePlus 8 Pro den enda OnePlus-mobilen som stöder trådlös laddning, men med OnePlus 9-serien blir det andra bullar. Det rapporterar Androidcentral.com.

OnePlus 9 kommer med stor sannolikhet att stödja samma 30-watts trådlösa laddning som OnePlus 8 Pro. Dessutom får den nya mobilen ett 4500 mAh-batteri och klarar samma 65-watts snabbladdning via kabel som OnePlus 8T.

Enligt 91mobiles.com stöder både OnePlus 9 och OnePlus 9 Pro så kallad reverse wireless charging, vilket innebär att man kan ladda andra produkter trådlöst genom att lägga dem på baksidan av OnePlus-mobilen.

oneplus-9-live-image-02-989x1464 oneplus-9-live-image-01-989x1268
<
>
Här är de första läckta bilderna av OnePlus 9. (Foto: 91mobiles.com)

OnePlus 9 får samma uppdateringsfrekvens som OnePlus 8 Pro

Både OnePlus 9 och OnePlus 9 Pro har Snapdragon 888-processor men OnePlus 9 har en platt 6,55-tums skärm i FHD+-upplösning medan OnePlus 9 Pro får en 6,78-tums kurvig skärm med QHD+-upplösning. Båda telefonerna har samma 120 Hz uppdateringsfrekvens som OnePlus 8 Pro.

OnePlus 9-serien förväntas bli lanserad någon gång under de närmaste månaderna.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Extremt för de extrema Med solenergiladdning, safirglas och titan klarar Enduro 2 långa träningspass i tuff miljö.
Nya smarta klockor från Samsung med fokus på hälsa Den nya Galaxy Watch5-serien kommer bland annat att möjliggöra mer omfattande mätning av sömnen.
Samsung uppgraderar sina hopfällbara mobiler De två vikbara mobilerna kommer bland annat med blixtsnabb processor och Galaxy Z Fold 4 får kamera från Galaxy S22-serien.
En uppgraderad nedgradering OnePlus 10T är en bra mobiltelefon, men allt är inte guld och gröna skogar. Den har några kompromisser i bagaget.
Stort ståhej om ingenting Kan en mobiltelefon vara modig, varm och själfull?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend