Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Så mycket vi vet om de kommande OnePlus 9-mobilerna

Framför allt blir OnePlus 9 en betydande uppgradering jämfört med OnePlus 8, men skärmarna är inte så annorlunda mot förra året.

I skrivande stund är OnePlus 8 Pro den enda OnePlus-mobilen som stöder trådlös laddning, men med OnePlus 9-serien blir det andra bullar. Det rapporterar Androidcentral.com.

OnePlus 9 kommer med stor sannolikhet att stödja samma 30-watts trådlösa laddning som OnePlus 8 Pro. Dessutom får den nya mobilen ett 4500 mAh-batteri och klarar samma 65-watts snabbladdning via kabel som OnePlus 8T.

Enligt 91mobiles.com stöder både OnePlus 9 och OnePlus 9 Pro så kallad reverse wireless charging, vilket innebär att man kan ladda andra produkter trådlöst genom att lägga dem på baksidan av OnePlus-mobilen.

oneplus-9-live-image-02-989x1464 oneplus-9-live-image-01-989x1268
<
>
Här är de första läckta bilderna av OnePlus 9. (Foto: 91mobiles.com)

OnePlus 9 får samma uppdateringsfrekvens som OnePlus 8 Pro

Både OnePlus 9 och OnePlus 9 Pro har Snapdragon 888-processor men OnePlus 9 har en platt 6,55-tums skärm i FHD+-upplösning medan OnePlus 9 Pro får en 6,78-tums kurvig skärm med QHD+-upplösning. Båda telefonerna har samma 120 Hz uppdateringsfrekvens som OnePlus 8 Pro.

OnePlus 9-serien förväntas bli lanserad någon gång under de närmaste månaderna.

Annons
forfatter

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.