Office för Android-plattor

Microsofts kontors-paket i skarp version för Android

Microsoft har verkligen visat att man menar allvar med att satsa på surfplattor och smartmobiler. I veckan skrev vi om att man släppt Outlook för Android och iOS. I november rapporterade vi att man nu slapp betala för att använda Office-apparna och att man hade släppt en tidig version av dem för Android. Sedan dess har de laddats ner en kvarts miljon gånger.

Nu har man lagt till alla de funktioner man ville ha och lyckats få apparna tillräckligt stabila. Därmed tar man bort ”beta” stämpeln på apparna för Android-surfplattor. Och precis som på iOS kan man skapa och redigera dokument utan kostnad.

The-Office-you-love-is-now-on-your-Android-tablet-2-1024x709

Däremot måste man fortfarande ha en Office 365-prenumeration om man vill ha tillgång till premiumtjänster eller koppla dem till proffsversionen av Onedrive.

Här laddar du ner Word, Excel och Powerpoint för Android.

Läs mer om Office för Android.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Apple Watch SE

  Riktpris: 3200 kr Apple Watch SE

  Apple iPhone 12 Pro Max

  Riktpris: 17900 kr Den alla andra ska slå

  Apple iPad Air (2020)

  Riktpris: 10300 kr Bäst iPad Air hittills

  Apple iPad Air (2020) vs. Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Riktpris: kr Ett tufft dilemma
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.