Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik
L&B Home:s Julkalender: Lucka 06Delta

Nyhet

Nya Mophie 3-in-one Travel Charger får Magsafe

Med Apples magnetiska laddningsstandard blir laddaren ännu enklare att använda

Skrivet av / 2023-11-18 - 11:00
Nya Mophie 3-in-one Travel Charger får Magsafe

Alla som reser då och då känner säkert igen problemet med att springa omkring och leta efter laddarna till sin mobil, hörlurar och smarta klocka. Om nu familjen ens låter en ta med dem. Och så är det alla jäkla sladdar man ska hålla på och trassla med. Då är det betydligt enklare att ha en dedikerad reseladdare som man alltid kan ha i resväskan, så är det en sak mindre man kan glömma.

En av dem har varit Mophies variant som innehöll trådlös laddning för iPhone, Airpods och Apple Watch. Men den laddade bara klockan med 5 watt och iPhone-laddaren var bara en vanlig QI-laddningsplatta. Därmed kunde man råka ut för att vakna och så hade telefonen legat lite snett och inte laddats alls under natten.

Foto: Mophie

Nu kommer en ny version där de problemen har åtgärdats. Laddaren för iPhone är nu en riktig Magsafe-laddare. Det innebär att de snäpper ihop magnetiskt så att mobilen hamnar på det mest optimala stället, vilket ger 15 watts laddning. Dessutom har de uppgraderat Watch-laddaren till den snabbare 7,5-watts standarden, samma som Apples senaste.

 

Den nya 3-i-1 reseladdaren med MagSafe har omdefinierat konceptet för effektiv laddning och säkerställer att enheterna förblir laddade under hela resan. Produkten är redan en bästsäljare hos mophie, men vi har gjort förbättringar i vår strävan efter ständig perfektion. Vi tror att konsumenterna kommer att uppskatta det de ser, säger Gavin Slevin, vd för ZAGG International.

 

Saxat från pressreleasen:

  • Tillverkad för MagSafe – MFi-certifierad: Laddarens magnetiska fästpunkt är utvecklad för iPhone och andra enheter kompatibla med trådlös laddning.
  • Snabb trådlös laddning upp till 15 watt: Ladda enheten med högsta möjliga hastighet.
  • Ladda upp till tre enheter samtidigt: Ladda alla dina enheter på ett ställe med dedikerade platser.
  • Snabbladdning för Apple Watch: Den snabbladdande magnetiska laddaren för Apple Watch kan fällas upp för att hålla klockan i en idealisk vinkel, vilket nyttjar Nightstand-läget optimalt.
  • Laddningsplats för AirPods: En dedikerad laddningsplats för AirPods/AirPods Pro säkerställer att laddningen påbörjas direkt vid kontakt.
  • Designad för resande med plats för AirTag: 3-i-1 reseladdaren viks ihop snyggt och passar i ett kompakt resefodral som nu är säkrat med en dragkedja. Resefodralet inkluderar praktiska fickor för att organisera laddningskablar och en diskret ficka för AirTag.
  • Hållbart resefodral: Fodralet till reseladdaren är tillverkat av miljövänligt tyg, med upp till 50 procent återvunnet material.
  • Allt ingår: 3-i-1 reseladdaren med MagSafe, USB-C-kabel (1m), 30W USB-C PD väggadapter, reseetui och användarmanual.
  • Mått utfälld: Höjd: 0.9 cm, Längd: 29.8 cm. Bredd: 8 cm. Vikt: 318 g

 

Pris och tillgänglighet

Mophie 3-in-one Travel Charger finns tillgänglig nu och kostar ca 2 095 kronor.

Läs mer hos Mophie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samsungs webbläsare för Windows

När får min Samsung-mobil Android 14?

Så blir Samsung Galaxy S24

Apple Vision Pro försenad

OnePlus 12 lanseringsdatum avslöjat?

Säkerhetsnivå: Nothing

Apple ger efter om SMS

Smidigare Apple-reseladdare

iMessage på Android

Är Humane AI Pin ett steg mot en framtid utan skärmar?

App Store-monopolet upphör

Iphone-attack utan försvar

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen