Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Nu är iPhone SE här

Imorgon finns den i butik, men vi har klämt på den redan idag.

Vi brukar inte göra ”unboxing” av produkter, men i detta fall gör vi ett undantag. Medan vi testar för fulla muggar så kan du åtminstone få lite bilder att gotta dig åt.

(Foto: Tillverkare)

iPhone SE levereras i en sedvanligt elegant kartong. Det finns även mobilskal speciellt för modellen, även om det borde funka med gamla iPhone 5-skal.

(Foto: Tillverkare)

Och här är Apples nya minimodell, i detta fall i tjusigt rosa guld.

Annons

(Foto: Tillverkare)

Som med de flesta iPhone-modeller får man med den lilla laddaren, en lightning-kabel samt hörlurarna EarPods.

(Foto: Tillverkare)

Formatet är verkligen likt gamla iPhone 5 och 5S, även om den fått lite rundare kanter. Knappar och anslutningar är de samma.

(Foto: Tillverkare)

Annons

Storleken är också exakt den samma. Det enda som skiljer i utseendet på framsidan är att man ser att den har en fingeravtrycksläsare i Hem-knappen. Vi la med en iPhone 6S också för att se storleksskillnaden mellan 4 och 4,7 tum.

(Foto: Tillverkare)

Baksidan har samma design som förr. Det enda som skvallrar om att det är en ny modell är Truetone-blixten.

(Foto: Tillverkare)

Nej, nu är det hög tid att börja testa. På med skalet och dags att göra alla inställningar och installera de appar som behövs.

Annons

Vi återkommer snarare än du tror med det fullständiga testet.

(Alla foton av Jonas Ekelund, Ljud & Bild)

forfatter

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.