Hämta Aprilnumret nu!

Nummer 4 kan nu laddas ned gratis till din iPad eller Android-platta.
forfatter

Vi har gjort digitalutgåvan till dig med iPad eller Android-platta och som gillar upplevelsen av en tidning. På köpet får du bättre interaktivitet och videoinnehåll i artiklarna.

Här är några av toppartiklarna

l&b 04 headphones l&b 04 olympus l&b 04 projektorer l&b 04 multiroom
<
>
Prisvärda projektorer

I aprilnumret hittar du bland annat: Jättetest av multirum-högtalare, stortest av träningshörlurar, jämförelse av prisvärda HD-projektorer, Gryphon Diablo 300 high-end förstärkare med DAC, aktiva högtalare från Yamaha och Genelec, Olympus PEN-F systemkamera, objektivtester, filmrecensioner och mycket mer.

(Foto: Tillverkare)

I varje digitalutgåva har vi en tävling med fina priser. I aprilnumret kan du vinna en Sony HAP-S1 digitalförstärkare med inbyggd hårddisk och hi-res musikuppspelning.

Annons

Tusentals läsare har redan laddat ned digitalutgåvan och vi ser fram emot att dela med oss av aprilnumret med ännu fler. Använd länkarna nedan, ladda ned till din surfplatta och låt oss gärna veta vad du tyckte.

(Foto: Tillverkare)

(Foto: Tillverkare)

Notera att digitalutgåvan bara finns för surfplattor då mobilskärmarna är för små för att visa den fina layouten. På mobilen får vi därför tyvärr hänvisa till den mobila webbsajten istället.

 

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Läs också:


Grupptest: Kamerablindtest med Apple, Asus, OnePlus, Sony, Samsung och Xiaomi
Recension: Jolt
Nyhet: OnePlus lanserar ny mobil utan Snapdragon
Nyhet: Bose QC 45 avslöjades av misstag
TEST: Dyson Pure Cool
TEST: Fyra storskärmar för sport