Search
Generic filters

Hämta Aprilnumret nu!

Nummer 4 kan nu laddas ned gratis till din iPad eller Android-platta.

Vi har gjort digitalutgåvan till dig med iPad eller Android-platta och som gillar upplevelsen av en tidning. På köpet får du bättre interaktivitet och videoinnehåll i artiklarna.

Här är några av toppartiklarna

l&b 04 headphones l&b 04 olympus l&b 04 projektorer l&b 04 multiroom
<
>
Prisvärda projektorer

I aprilnumret hittar du bland annat: Jättetest av multirum-högtalare, stortest av träningshörlurar, jämförelse av prisvärda HD-projektorer, Gryphon Diablo 300 high-end förstärkare med DAC, aktiva högtalare från Yamaha och Genelec, Olympus PEN-F systemkamera, objektivtester, filmrecensioner och mycket mer.

(Foto: Tillverkare)

I varje digitalutgåva har vi en tävling med fina priser. I aprilnumret kan du vinna en Sony HAP-S1 digitalförstärkare med inbyggd hårddisk och hi-res musikuppspelning.

Tusentals läsare har redan laddat ned digitalutgåvan och vi ser fram emot att dela med oss av aprilnumret med ännu fler. Använd länkarna nedan, ladda ned till din surfplatta och låt oss gärna veta vad du tyckte.

(Foto: Tillverkare)

(Foto: Tillverkare)

Notera att digitalutgåvan bara finns för surfplattor då mobilskärmarna är för små för att visa den fina layouten. På mobilen får vi därför tyvärr hänvisa till den mobila webbsajten istället.

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Riktpris: 14600 kr Galaxy Note 20 är en överraskning på flera sätt

  Motorola Moto g 5G plus

  Riktpris: 4490 kr Den billigaste 5G-mobilen på marknaden

  OnePlus Nord

  Riktpris: 5600 kr Upp till bevis!

  Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

  Riktpris: 12000 kr Billigmärket Xiaomi slår till med en utmärkt kamera
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.