Nyheter

Pixelmator har gjort en ny version av sitt superläckra redigeringsprogram till iPad Pro, med stöd för Pencil- och 3D-touch.
forfatter

De som har använt Pixelmatorr vet vad vi pratar om när vi kallar det för ”superläckert”. Bildredigeringsprogrammet finns redan till iPad och Mac, och nu kommer en version som är anpassad för iPad Pro.

Läs vårt test av iPad Pro. 

Pixelmator för iOS version 2.2 stöder Apple Pencil så att man kan använda pennan för att sudda, retuschera, ändra, dra, flytta och rita på bilder. Eller göra teckningar från scratch.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Tillverkare)

Det finns också stöd för 3D touch på iPad Pro – och faktiskt även på iPhone 6s och 6s Plus.

Det finns fler än 50 olika pennor och penslar att arbeta med i Pixelmator 2.2 och tryckkänsligheten gör att penndraget blir tjockare när man trycker pennan hårdare mot skärmen.

Annons

Pixelmator kostar 50 kronor och finns här. Så här ser det ut:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Läs också: