Search
Generic filters

Bättre Sonos-app på gång

Sonos uppdaterar gränssnittet med en ny sökfunktion, ny surfplatte-app och enklare styrning av musik i olika rum.

Trådlösa musiksystem är populärare än någonsin och marknadsledande Sonos har börjat märka av konkurrensen från andra aktörer som Samsung, LG och Denon, som alla har lanserat sina egna multiroom-system. En viktig förklaring till Sonos popularitet är den enkla användningen och stödet för olika musiktjänster.

Bättre menyer
I dag släpper Sonos en uppdatering av sina trådlösa musikenheter, närmare bestämt version 5.3. Det är en ordentlig ”ansiktslyftning” som sägs vara ett svar på önskemål från användare över hela världen. En av prioriteringarna ska ha varit att förbättra Sonos multiroom-funktion. Därför syns numera rums-menyn, som visar vilken musik spelas i olika rum, alltid längst upp till höger i Sonos-appen.

SonosApp_Android_RoomsMenu

Surfplatte-versionen får även en ny menystruktur, där det är enklare att växla mellan musiken som spelas och musiken du letar efter. Sonos hävdar också att de har förbättrat sökfunktionen för både surfplattor och mobiler, så att det är enklare att lyssna på musik och lägga till nya låtar samtidigt. Det ska också vara enklare att hoppa till den delen av låten du vill höra.

SonosApp_iOS_MusicMenu-e1422370298504

Går att ladda ner i dag
Har du en Android-enhet kan du prova den nya appen redan i dag, genom att ladda ner beta-versionen av Sonos 5.3. Den fullständiga versionen, inklusive den för iOS-enheter, släpps någon gång under de kommande månaderna.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Riktpris: 14600 kr Galaxy Note 20 är en överraskning på flera sätt

  Motorola Moto g 5G plus

  Riktpris: 4490 kr Den billigaste 5G-mobilen på marknaden

  OnePlus Nord

  Riktpris: 5600 kr Upp till bevis!

  Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

  Riktpris: 12000 kr Billigmärket Xiaomi slår till med en utmärkt kamera
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.