TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Photoshoppa gratis i mobilen

Adobe släpper nya gratis appar för iOS och Android

forfatter
Publicerad 2015-10-16 - 13:12

Den största nyheten är nog Photoshop Fix som låter dig retuschera och, som namnet säger fixa till, foton direkt på mobilen eller surfplattan.

Man kan exempelvis ljusa upp eller mörka ner delar av bilden bara genom att måla med fingret. Perfekt för en skugga som blev lite för mörk.

screen480x480

Har något i bilden fel färg? Med färgläggningspenseln kan du lägga på en färg så att den ser naturlig ut, genom att bevara struktur och detaljer. Varför inte prova en ny hårfärg?

Med lagningspenseln kan du ta bort logotyper eller störande föremål från din bild och de ersätts automatiskt med en rimlig bakgrund istället. Precis som i Photoshop på datorn.

Photoshop_Fix_Lifestyle_Image_4.0

Det är dessutom ett praktiskt verktyg för att fixa till din selfie innan du laddar upp den till sociala medier. Man kan transformera formen, men framför allt kan man automatiskt lägga till ett leende om man råkar se lite sur ut i bilden.

Den andra appen är Adobe Capture CC som låter dig plocka färger och former från ett foto för att använda i andra projekt.

Apparna integrerar med Creative Cloud så att du kan hämta och lagra bilder i molnet och integrera med Lightroom.

Photoshop Fix på App Store och Google Play
Adobe Capture CC på App Store och Google Play

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Så förhindrar Apple App Store-bedrägerier År 2021 förhindrade Apple 1,6 miljoner riskabla och opålitliga appar och appuppdateringar från att lura användare.
Fler än 500 000 Huawei-mobiler infekterade av Joker-trojaner Fler än en halv miljon användare har laddat ner infekterade appar från Huaweis officiella app-butik, AppGallery.
Nu kan du titta på TikTok på TV! Snart kommer den populära TikTok-appen till Samsungs smarta TV-apparater.
Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra Samsung har startat samarbete med Google som nu lägger till företagets portfölj av Nest-produkter i SmartThings.
Ajöss till gratis Google-lagring Google varnar användare av Gmail, Drive och Foton – ditt innehåll kan raderas
Tidal Connect tar kontroll över musiken Tidal gör som Spotify: Med Tidal Connect är det lättare att strömma musik till kompatibla högtalare.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend