Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 06Delta

Nyhet

Seriösa speldatorer från MSI

Världens största laptop-batteri, massor av muskler och två tuffa skärmar.

Skrivet av / 2020-01-09 - 10:00
Seriösa speldatorer från MSI

MSI har presenterat flera produkter på årets CES.

Ny fullspäckad spel-bärbar

GS66 Stealth har en 300 Hz-spelskärm i ett tyst skal, med trippelfläktkylning och världens tunnaste fläktblad. Ett batteri på 99,9 watt-timmar (vilket är det mesta som är tillåtet) ska hålla igång maskinen i ett par timmar, även när den arbetar hårt.

Gaming-laptop för fantaster

GS66 Raider riktar sig till spelentusiaster. Den har ett nytt skal med panoramabelysning, 300 Hz-skärm och har också ett batteri på 99,9 Wh.

Speldatorn finns också i en Limited Edition-modell. Den har en design som gjorts i samarbete med Collie Wertz, som har gjort digital konst och visualisering till filmer som Star Wars Prequels, Transformers, Iron Man och Captain America: Civil War.

Stationär spel-PC

Om du behöver något ännu kraftfullare så är kanske den stationära MEG Aegis Ti5 något som passar. Detta påstås är vara marknadens första 5G-kompatibla skrivbordsdator och har det helt grymma GeForce RTX 2080 Ti-grafikkortet – och naturligtvis Intels i9-processor.

Monitor

MSi har också en ny böjd spelskärm i superbrett format. Den påstås vara världens första med 1000R-kurva, vilket innebär att kurvan perfekt följer ögats egen form, och därmed blir mer behaglig att titta på i längden. Man kan med andra ord spela längre innan man blir trött.

Skärmen heter MAG342CQR och har en så kallad Super PVA-panel med Quantum Dot-färgteknik. Detta eliminerar pigment i färgfiltret och ger bättre kontrast och ljusstyrka, samt en konstant färgåtergivning som inte försämras med tiden.

MSi har också MEG381CQR, som har en OLED-”reservskärm” längst ner i vänstra hörnet, som visar skärminställningar och systeminformation och enkelt kan styras med ett kontrollhjul. Man kan till exempel se information om uppdateringsfrekvens, klockhastighet och inre temperatur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här kommer i sommar!

VIDEO: Vi provar den första mobiltelefonen med osynlig kamera

Bättre ljud med rumskorrektion

Video: Se elbilens lyxiga underhållningssystem

Kolla in den här galna bilen från Mercedes

Acer vill sälja PC till Apple-användare

Asus: Världens starkaste 14-tums gaming-laptop

Actionkamera med Leica-knorr

Asus sätter hastighetsrekord för gaming-skärmar

Gaming-datorer från MSI

Arlos nya övervakningskamera kastar nytt ljus över hemmet

Utomhusnyheter från Philips Hue

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen