TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Onkyo ger Iron Maiden egna hörlurar

Onkyo är inte rädda för mörkret, när de tillsammans med Iron Maiden ger oss Maiden Audio.

forfatter
Publicerad 2015-01-09 - 16:06

På CES i Las Vegas står en staty av maskoten Eddie utsmyckad med Maiden Audios första produkt: ett par hörlurar. Rockiga grejor!

MaidenAudio_full

Lurarna påstås vara de första i en rad ljudprodukter vi ska få se och höra under namnet Maiden Audio. Mer info kommer i februari eller mars och vi är naturligtvis nyfikna på om produkterna lever upp till förväntningarna!

I CES-montern uppmanas besökare att ta bilder av statyn och tweeta den med hashtaggen #MaidenAudio. Webbsidan maidenaudio.com visar feeden i realtid!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Visade upp Atmos-högtalare och trådlösa lurar med DSP
En av de roligaste prylarna vi såg på CES: En ”virtual reality”-videokamera som inte bara filmar framåt, utan hela vägen runt!
Nytt rekord för nya produkter från hörlursproducent?
Nya hörlurar och hörlursförstärkare för högupplöst ljud
Astell & Kern tar steget från bärbart till stationärt. Här är nätverksspelaren AK500N.
Klipschs Reference-serie har länge varit populära högtalare bland hifi- och hemmabiofantaster. Nu är efterträdarna på gång.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend