Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Ett Monster för alla

Monster utökar hörlurssortimentet för sport, kvinnor och tuffingar.

Av / 2015-01-08 - 02:38
Ett Monster för alla

Monsters lurar låter bra men är kanske lite väl maskulina för att tilltala alla. Därför har de satsat en del på roligare former och färger för att även tilltala kvinnor (se bilden ovan).

monster inspiration

Nu fortsätter man på samma spår genom att erbjuda de stilfulla Inspiration-lurarna i en Lite-modell som är lite mindre och nättare. Och man kan fortfarande byta ut bandet på bågen till andra färger och material.

monster adidas

 

På den sportiga sidan har man de iögonenfallande Adidas-lurarna som passar till träningsoverallen.

monster response

Och nu har man även de Adidas-prydda Reponse-lurarna, med vinge för att sitta på plats i örat, samt fjärrkontrol för mobilen.

monster isport BT

Och i den egna iSport-serien finns det nu en trådlös Bluetooth-modell ”Wireless”, som är svettsäker och som kan tvättas av. Cirkapris 170 dollar.

monster octagon

Vill man ha något riktigt tufft kan man välja Octagon som tagit fram i samarbete med Ultimate Fighting Championship. Låter lika tufft som man kunde vänta sig.

monster 24k

Men för att bli riktigt ”Vegas” så ska man så klart ha Monster 24K med guldglittrande utsida och valbara färger på kuddarna.

www.monsterproducts.com

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Rulla till toppen