TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Libratone på Hi-Fi Klubben

Högtalarna från danska Libratone har väckt stor uppmärksamhet för sin nydanande produktdesign. Nu kan de både ses och höras på Hi-Fi Klubben.

forfatter
Publicerad 2012-04-23 - 11:11

Hi-Fi Klubben har velat stärka sin position inom trådlösa produkter ytterligare och börjar därför sälja det framgångsrika märket. Libratone går nu att köpa i ”klubbens” 77 butiker i Skandinavien.

Kashmirklädda Libratone Live och Libratone Lounge använder sig av Apples AirPlay-teknik för att överföra musik direkt från iPad, iPhone eller iPod Touch – eller datorn – via trådlöst nätverk.

Libratone Lounge är en ljudlimpa som kan användas tillsammans med TV:n eller som fristående anläggning. Läs test av Libratone Lounge här. Den mindre Live-modellen är en flexibel högtalare som är enkel att ställa var som helst. Läs test av Libratone Live här.

Båda ljudsystemen kombinerar sofistikerad teknik med smakfull skandinavisk design.

Såväl Libratone som Hi-Fi klibben hoppas på att det nya samarbetet ska ha en synergieffekt, och vi blir inte förvånade om det dyker upp fler Libratone-produkter så småningom.

 

hifiklubben.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend