Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Libratone på Hi-Fi Klubben

Högtalarna från danska Libratone har väckt stor uppmärksamhet för sin nydanande produktdesign. Nu kan de både ses och höras på Hi-Fi Klubben.

Av / 2012-04-23 - 11:11
Libratone på Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Klubben har velat stärka sin position inom trådlösa produkter ytterligare och börjar därför sälja det framgångsrika märket. Libratone går nu att köpa i ”klubbens” 77 butiker i Skandinavien.

Kashmirklädda Libratone Live och Libratone Lounge använder sig av Apples AirPlay-teknik för att överföra musik direkt från iPad, iPhone eller iPod Touch – eller datorn – via trådlöst nätverk.

Libratone Lounge är en ljudlimpa som kan användas tillsammans med TV:n eller som fristående anläggning. Läs test av Libratone Lounge här. Den mindre Live-modellen är en flexibel högtalare som är enkel att ställa var som helst. Läs test av Libratone Live här.

Båda ljudsystemen kombinerar sofistikerad teknik med smakfull skandinavisk design.

Såväl Libratone som Hi-Fi klibben hoppas på att det nya samarbetet ska ha en synergieffekt, och vi blir inte förvånade om det dyker upp fler Libratone-produkter så småningom.

 

hifiklubben.se

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen