Urbanears lanserar sportlurar

Nya prisvärda lurar för en aktiv livsstil

Svenska Urbanears är kända för sina stilrena och färgglada lurar som Plattan och Zinken. Nu breddar man sortimentet med en helt ny sportkollektion.

Den nya serien Urbanears Active har ett liknande formspråk som de tidigare lurarna, men med mesh- och reflexdetaljer som ger det rätta sportiga utseendet.

(Foto: Urbanears)

Hellas är trådlösa för att man ska slippa trassla in sig i sladdar på löpturen. Ena kåpan har en mikrofon så att man kan ta emot samtal utan att behöva leta fram mobilen. Den kontrolleras med en touchkontroll på kåpan. Både kuddarna och bågens stoppning går att tvätta. Batteritiden anges till 14 timmar. Hellas kostar 1000 kronor.

(Foto: Urbanears)

Reimers är svettåliga proppar med ett fiffigt fäste som gör att de sitter på plats i örat. Fjärren på sladden är kompatibel med både iOS och Android och har inbyggd mikrofon. För att man ska synas i mörkret har sladden reflexdetaljer. Reimers kostar 500 kronor.

Båda lurarna finns tillgängliga nu i utvalda butiker samt på urbanears.se

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.
  Slutet för Europas största fotomässa.
  Parlamentet vill skapa bättre hållbarhet genom att främja återvinning och reparation och genom att bekämpa metoder som förkortar enheternas livslängd.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  HyperX Cloud Flight S

  Riktpris: 1900 kr Som natt och dag

  Logitech G733 Wireless Headset

  Riktpris: 1600 kr Mjukt och behagligt

  Razer BlackShark V2 Pro

  Riktpris: 2000 kr Haj på gaming

  SteelSeries Arctis 9 Wireless

  Riktpris: 2200 kr Flexibel och förnuftig
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.