Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Trådlöst och brusfritt

Sladdar är trassligt. Brus är trist. Sennheiser gör något åt saken med sina finaste trådlösa hörlurar.

Av / 2016-09-01 - 18:44
Trådlöst och brusfritt

Med förbättrad Noiseguard-brusreducering ska Sennheisers nya trådlösa Bluetooth-hörlurar, PXC 550 Wireless, locka till sig kräsna öron. De är gjorda för folk som reser mycket och som behöver både brusdämpning och bra ljud.

Läs vårt test av Sennheiser Momentum On-Ear Wireless.

Den större modellen PXC 550 Wireless spelar upp till 30 timmar på en batteriladdning och fungerar med Sennheisers CapTune-app där lyssnaren kan anpassa ljudet efter sin egen smak. CapTune fungerar både som musikspelare och app för ljudinställningar med equalizer, A/B-test och SoundCheck.

Hörlurarna sköts med ett beröringskänsligt fält på sidan och har både röststyrning och pausar musiken när man tar av sig dem.

Noiseguard-tekniken använder fyra mikrofoner som registrerar ljudet på utsidan av öronkåporna och anpassar brusreduceringen med hjälp av en processor.

PXC 550 Wireless kommer till butikerna i augusti och kostar då ungefär 4 000 kronor – lika mycket som den svåraste rivalen, Bose QC35, som vi också har testat.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen