TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Guide

Topp 10: Trådlösa hörlurar med brusreducering

I vardagens trafik och oväsen är det på tiden att göra hörseln en tjänst. Här är vår Topp 10-lista över rekommenderade hörlurar och proppar med brusreducering.

forfatter
Uppdaterad: 2022-09-29 - 11:51 // Först publicerad: 2022-02-21

Hösten för också med sig liv och rörelse i vardagen. Både yrkesarbetande och studenter har börjat resa igen, antingen det är med kollektivtrafik eller en och annan flygresa.

Trådlösa hörlurar och öronsnäckor med brusreducering

Det betyder också mer buller! Men oroa dig inte, här får du en översikt över de tio bästa öronsnäckorna och hörlurarna med brusreducering, från överkomlig till dyrare prisklass. Trådlösa såklart!

Följande rekommenderade produkter är hämtade från tidigare tester. Några från grupptester. Därför kan du uppleva att du ser flera ”Bäst i test” -ikoner i det här valet. Produkterna är våra favoriter i olika prisklasser och är i bokstavsordning.

Läs också Jobbar du hemifrån? Då behöver du ett ordentligt headset! Mycket av tiden på kontoret ägnas åt videokonferenser och andra digitala samtal. Då behöver du kunna höra – och bli hörd! Vi berättar vilket headset du ska ha.
hjemmekontor hodesett SPREAD hodetelefoner kontor

Bowers & Wilkins Px7 S2

Bäst ljud i klassen

Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar, som dessutom har brusreducering.

Klassens bästa ljud. Förstklassig komfort.
Brusreduceringen har blivit bättre, men är fortfarande inte lika bra som de bästa. Lite lågt samtalsljud.

Bowers & Wilkins PI7

De bästa helt trådlösa propparna

Bowers & Wilkins PI7 sopar mattan med konkurrenterna.

Kanske det bästa ljudet vi har hört i helt trådlösa öronproppar! Mycket bra samtalskvalitet och riktig premiumkänsla. Stöder analog ljudkoppling!
Inga EQ-inställningar i appen. Medelbra batteritid.

Creative Zen Hybrid

Tystnad behöver inte kosta mer

Creative Zen Hybrid ser mycket dyrare ut än de faktiskt är. Och låter så också.

Ljudet är tillräckligt bra och brusdämpningen är bra. Ser ut som ANC-hörlur i mellanklassen som försöker vara en premiummodell. Men priset är hårt pressat.
Byggkvaliteten är inte överväldigande och ljudet är lite instängt. Brusreducering har vi också hört bättre. Men om du bara behöver lite musik och lite ro på flygresan är Zen Hybrid ett utmärkt köp.

JBL Tune 130NC

Det stora klippet

JBL Tune 130NC är bland de mest välljudande öronpropparna under tusenlappen, särskilt efter lite EQ-justering.

Redan bra ljud blir ännu bättre med EQ-inställningar - som är bäst i klassen. Brusreduceringen fungerar tillräckligt bra.
Den maximala ljudnivån är något låg, men den kan fixas med EQ. Talkvaliteten är helt okej, men inte lika bra i bullriga miljöer.

Nura NuraTrue

Intelligenta öronproppar

NuraTrue mäter din hörsel och skräddarsyr ljudet så att du hör musiken i alla dess klangfärger.

Ljudet är skräddarsytt för användarens hörsel, och resulterar i ett klart ljud, med många detaljer. Och vilken rejäl bas!
Propparna är fysiskt stora, och byggkvaliteten känns lite billig. Mellanregistret kunde mycket väl ha varit varmare och fylligare.

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Efterlängtad uppdatering

Efter tre år har Sennheiser äntligen uppdaterat sina trådlösa Momentum-hörlurar. Och Momentum 4 Wireless är minsann ingen besvikelse!

Förstklassig ljudkvalitet, bättre än andra för samma pengar. Bra komfort och fantastisk batteritid!
Brusreduceringen hotar inte de allra bästa. Blir lite varma efter ett tag. Bara 3-bands EQ.

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Detaljer av toppklass

Ännu en gång har Sennheiser förbättrat sina bästa trådlösa hörlurar. Momentum True Wireless 3 är en sann fröjd att lyssna på.

Strålande ljudkvalitet, med klart och öppet men ändå underhållande ljud. Bra brusreducering och fantastisk passform.
Saknar flerpunktsanslutning.

Sony LinkBuds S

Bästa propparna i klassen

Sony LinkBuds S är superbekväma och tack vare det fantastiska omgivningsljudet behöver de nästan aldrig plockas ur öronen.

Fantastisk komfort, känns nästan inte i öronen. Mycket bra omgivningsljud, bra brusreducering. Bra ljud!
Direkt ur kartongen saknas luft och bas, det måste ställas in med EQ:n. Ljudet blir aldrig så dynamiskt som vi hade velat.

Sony WH-1000XM5

Den allra bästa brusreduceringen

Sony överträffar sig själva med nya WH-1000XM5. Klassledande brusreducering, bättre ljud och skönare komfort än någonsin tidigare.

Klassens bästa brusreducering, utan hörbart sus! Varmare bas och bättre upplösning än i föregångaren. Mycket bra samtalskvalitet, som dämpar brus effektivt. Superbekväma!
I bekant Sony-stil är mellanregistret en smula tillbakadraget. Inte längre helt hopfällbara.

Yamaha YH-E700A

Det bästa ljudet

Letar du efter ett par extremt välljudande hörlurar? Här är de! Yamaha YH-E700A briljerar med sitt ljud.

Underbart kraftfullt och fylligt ljud! Bland de allra bästa i klassen! Dessutom ser de bra ut och ligger skönt runt öronen.
Brusreduceringen är bra, men inte bäst.
Bowers & Wilkins Px7 S2 Bowers & Wilkins PI7 Creative Zen Hybrid JBL Tune 130NC Nura NuraTrue Sennheiser Momentum 4 Wireless Sennheiser Momentum True Wireless 3 Sony LinkBuds S Sony WH-1000XM5 Yamaha YH-E700A
Annons
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna en kommentar

Black Week: De bästa hörlursfynden Det finns mycket att erbjuda, men man vill också ha kvalitet. Här är de bästa erbjudandena vi hittills har hittat bland hörlurar och öronsnäckor.
Kolla in de läckra hörlurarna! Notera namnet YH-5000SE. Yamahas mest ambitiösa flaggskepp bland hörlurar.
Ingenting bör låta så Ingen bas, ingen trådlös laddning, ingen brusreducering. Ljudet av ingenting är inte imponerande.
... Kosta vad det kosta vill Mark Levinson har aldrig gjort billiga saker och de tänker inte börja nu. Här är deras första trådlösa, brusreducerande hörlurar. Men hur bra är de?
Hör mer av din omgivning med dessa öronsnäckor Många människor är mest intresserade av ljuddämpning i öronsnäckorna. Men ibland behöver man faktiskt höra sin omgivning. Creative Sensemore Air går längre än de flesta.
Sticker ut En, i sammanhanget, tung och stor sportpropp som levererar både med komfort och ljud.
Följ Ljud & Bild