Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 06Delta

Nyhet

Sony LinkBuds S x Olivia Rodrigo är precis vad du tror

En Olivia Rodrigo-version av Sony LinkBuds S finns nu tillgänglig. I en sorts rosa och lila marmorfinish, med en egen ljudsignatur.

Skrivet av / 2023-11-11 - 17:23
Sony LinkBuds S x Olivia Rodrigo är precis vad du tror

 

Sony har samarbetat med Olivia Rodrigo för att ge oss LinkBuds S x Olivia Rodrigo öronsnäckor. Med andra ord, en speciell Rodrigo-version av deras utmärkta öronproppar, LinkBuds S.

Popartisten Olivia Rodrigo är utan tvekan den största artisten i världen just nu. Bara 20 år gammal, har redan släppt två fullängdsalbum och är dessutom den första artisten i världen där alla (!) låtar strömmas tillräckligt för att hamna på topp 40-listan i Billboard Top 100. Var det någon som sa att kids inte lyssnar på hela album?

Sony LinkBuds S är utformade för komfort och är bland de bästa för omgivande ljud, så att man kan släppa in omvärlden i öronen. Dessutom har de en tillräckligt bra brusreducering, och vi gillar också ljudet väldigt mycket. Ett riktigt Kinderegg där, med andra ord.

Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 6
Foto: Sony

Rosa och lila

Olivia Rodrigo-versionen kommer i en helt ny design: tvåfärgat rosa och lila, med marmortoner.

Sony säger sig ha tänkt på miljön, eftersom plasten i propparna och laddningsfodralet är tillverkad av fabriksavfall, återvunna plastflaskor och plastmaterial från bilar. Detta skapar också variationer i materialet, vilket gör varje par unikt.

Men det är inte bara en ny färg. Olivia Rodrigo-versionen har en egen EQ-inställning som justerats av artisten själv, i samarbete med hennes producent Daniel Nigro. De anser att detta är den bästa ljudinställningen för att lyssna på hennes senaste album Guts and Sour.

Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo lifestyle
Foto: Sony

Sony LinkBuds S x Olivia Rodrigo: Pris och tillgänglighet

Öronpropparna LinkBuds S x Olivia Rodrigo levereras från och med den 21 november och kan förbeställas nu. Du kan till exempel få dem via artistens webbplats för 199 $ plus frakt och moms. När vi försökte beställa fick vi veta att de inte skickas till vårt land, men det finns gott om alternativ för dem som verkligen vill ha dem. Tyvärr kommer öronpropparna inte till nordiska återförsäljare.

Mer info: sony.com

<
>
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FiiO ska ge dina hörlurar guldljud

Black Week: Gör ett hörlursfynd

Olivia Rodrigo-version av Sonys briljanta öronproppar

Kampen om världens bästa hörlurar

Lyx-öronproppar till halva priset

High-end planar till vardagspris?

Öronproppar med sköldpaddskraft

Hörlurarna vi dreglar efter!

Dubbelt så bra talkvalitet

B&O Atelier Edition i höstfärger

Sennheiser förklarar priskrig på ANC

Förbättrad premiummodell från Bowers & Wilkins

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen