Slimmade trådlösa sportproppar

Jaybird Freedom är små, men tåliga och avancerade
forfatter

Jaybird gör bra sportlurar, vilket bevisats av att deras Bluebuds X och X2 har vunnit våra tester de senaste två åren. Nu släpper de den nya modellen Freedom.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Jaybird)

Problemet med trådlösa proppar brukar vara att de blir ganska stora, samt att de måste göras av plast för att signalen ska gå fram. Det har Jaybird löst genom att flytta mycket av elektroniken till fjärrkontrollen.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Jaybird)

Alltså har propparna kunnat göras mindre så att även de med trånga hörselgångar kan ha dem. Och de har kunnat göras i metall så att de blir tåligare.

Med vissa modeller av Android Wear smartklockor kan man para dem direkt och faktiskt lämna mobilen hemma på löprundan.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Jaybird)

Ljudet kan även anpassas med hjälp av den nya MySound-appen, och inställningen sparas i hörluren, så att det låter som du vill oavsett om du byter musikkälla.

Batteritiden ligger på 4 timmar, men om man snäpper fast extrabatteriet så får man ut 4 timmar till.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Jaybird)

Jaybird Freedom släpps i slutet av juni till ett rek pris på 1 900 kronor.

Läs mer på jaybirdsport.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.