TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Lovande från Beyerdynamic

Beyerdynamic Free Byrd är otroligt nog deras första helt trådlösa.

forfatter
Publicerad 2022-07-11 - 17:10

Jag var tvungen att dubbelkolla om det verkligen var sant att Beyerdynamic inte har gjort trådlösa öronsnäckor före Free Byrd. Det stämmer. Otroligt nog. Det vill säga, de har gjort trådlösa öronsnäckor tidigare, men med tråd mellan propparna. Det vill säga inte helt trådlösa öronsnäckor.

Dessa är det, och vi har våra skäl när vi säger att vi ser fram emot att testa Beyerdynamic Free Byrd. När vi testar något från Beyerdynamic blir vi normalt glada över ljudkvaliteten, som alltid håller en hög nivå. Därför finns det alla skäl att ha vissa förväntningar på ljudet av Free Byrd också.

beyerdynamic Free BYRD tableview grey
beyerdynamic Free BYRD grey

De kombinerar aktiv brusreducering med medhörning, 11 timmars batteritid och Bluetooth 5.2 med IPX4-stänktålighet. De har också stöd för Alexa, och förmodligen också Siri röststyrning, och stöder Google Fast Pair på Android-mobiler.

Beyer säger också att Free Byrd stöder aptX Adaptive och AAC-filer, och två mikrofoner på var och en av öronsnäckorna ska ge tydlig röst vid telefonsamtal.

Ljudkalibreringssystem

beyerdynamic Free BYRD earbuds group shot
beyerdynamic Free BYRD

Etuiets inbyggda batteri ger upp till 30 timmars batteritid och kan laddas med induktionsladdning på en laddningsplatta. 10 minuters laddning ska ge upp till 70 minuters musik.

Det finns en MIY-app för öronsnäckorna, där du anpassar ljudet till dina egna öron med Mosayc och justerar balansen själv med equalizern i appen. Mosayc startar ett tvåminuterstest som sparar resultatet och använder som sin föredragna ljudprofil.

beyerdynamic Free BYRD earbuds front view black
beyerdynamic Free BYRD

Free Byrd levereras med totalt åtta par proppar, varav tre är formbara skumproppar. En USB-kabel ingår också för laddning av öronsnäckorna och etuiet.

Priset anges till 229 Euro, cirka 2 500 kr.

Topp 10 trådlösa hörlurar med brusreducering

Åk inte på semester utan någon av de här hörlurarna

Musik är viktigt året runt, men speciellt på sommaren är hörlurar ett måste. Här är våra favoriter med brusreducering.

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Partyhögtalare och massor av helt trådlöst från JBL Oavsett smak och plånbok bör du kunna hitta en par helt trådlösa öronproppar från JBL som passar. De har också nya partyhögtalare.
Billig USB-DAC från Creative Sound Blaster X1 är en kompakt och plånboksvänlig USB-DAC för datorn.
Finns det ljus finns det ljud Oändlig speltid tack vare solcellsteknologi
Fantastiskt ljud från B&W Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar, som dessutom har brusreducering.
Sinnesro till fyndpris Creative Zen Hybrid ser mycket dyrare ut än de faktiskt är. Och låter så också.
Gnistrande från Sennheiser Efter tre år har Sennheiser äntligen uppdaterat sina trådlösa Momentum-hörlurar. Och Momentum 4 Wireless är minsann ingen besvikelse!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend