Klipsch T5 II trådlösa öronproppar i McLaren-färger

Klipsch släpper trådlösa öronproppar i McLaren-version med innovativt etui.
forfatter

Trådlösa öronproppar blev en dundersuccé för Apple, och efter AirPods har alla andra följt efter. Men några försöker att göra det på sitt eget sätt, och för Klipsch del har det handlat om dynamik och signaturljudet de är kända för.

Nu har de tagit den senaste utgåvan av de trådlösa öronpropparna T5 II True Wireless Sport, och tillsammans med Formel 1-teamet McLaren skapat en specialutgåva av propparna.

Öronproparna levereras med ett nytt vattentätt IP67-klassat etui som har en speciell fuktavvisande insida som ska hålla propparna torra.

T5 II True Wireless Sport McLaren Edition, levereras med flera silikonkuddar i olika storlekar, bland annat i McLarens Papaya-gula färg. Propparna kan laddas i etuiet, som i sin tur kan laddas trådlöst eller från en USB-port.

Annons

Batteritiden anges till 32 timmar totalt, varav 8 timmar för själva propparna. De levereras i en exklusiv förpackning med serienumret på ett metallkort.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Annons
Annons

Läs också