Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Klipsch T5 II trådlösa öronproppar i McLaren-färger

Klipsch släpper trådlösa öronproppar i McLaren-version med innovativt etui.

Trådlösa öronproppar blev en dundersuccé för Apple, och efter AirPods har alla andra följt efter. Men några försöker att göra det på sitt eget sätt, och för Klipsch del har det handlat om dynamik och signaturljudet de är kända för.

Nu har de tagit den senaste utgåvan av de trådlösa öronpropparna T5 II True Wireless Sport, och tillsammans med Formel 1-teamet McLaren skapat en specialutgåva av propparna.

Öronproparna levereras med ett nytt vattentätt IP67-klassat etui som har en speciell fuktavvisande insida som ska hålla propparna torra.

T5 II True Wireless Sport McLaren Edition, levereras med flera silikonkuddar i olika storlekar, bland annat i McLarens Papaya-gula färg. Propparna kan laddas i etuiet, som i sin tur kan laddas trådlöst eller från en USB-port.

Annons

Batteritiden anges till 32 timmar totalt, varav 8 timmar för själva propparna. De levereras i en exklusiv förpackning med serienumret på ett metallkort.

 

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.