Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Jabra Evolve2 30 har Teams-knapp

Kom bara ihåg att välja versionen med stereoljud.

Eftersom hela världen jobbar hemifrån har behovet av kontorsutrustning mångdubblats. Ljud är bland det viktigaste man behöver för att kommunicera med kollegor och kunder, och då kommer ett bra headset till god nytta.

Jabra Evolve2 30 är en enkel och prisvärd version av Evolve-serien som har två mikrofoner på den vinklingsbara mikrofonbommen för att ge bättre samtalsljud, samt öronkåpor med 26 mm-element. De kopplas in till datorn via USB.

Headsetet finns också i en monoversion, men vi föredrar naturligtvis stereoljud.

Hörlurarna är utrustade med en lampa som kan lysa rött när användaren är upptagen och finns dessutom i en särskild Teams-version som har en knapp som aktiverar Microsoft Teams direkt.

Jabra Evolve2 30 väger bara 125 gram och är gjorda för att vara bekväma att ha på sig länge. Priset blir 1 000 kronor för monoversionen och 1 150 kronor för stereoversionen.

Annons

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.