TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Jabra Evolve2 30 har Teams-knapp

Kom bara ihåg att välja versionen med stereoljud.

Eftersom hela världen jobbar hemifrån har behovet av kontorsutrustning mångdubblats. Ljud är bland det viktigaste man behöver för att kommunicera med kollegor och kunder, och då kommer ett bra headset till god nytta.

Jabra Evolve2 30 är en enkel och prisvärd version av Evolve-serien som har två mikrofoner på den vinklingsbara mikrofonbommen för att ge bättre samtalsljud, samt öronkåpor med 26 mm-element. De kopplas in till datorn via USB.

Headsetet finns också i en monoversion, men vi föredrar naturligtvis stereoljud.

Hörlurarna är utrustade med en lampa som kan lysa rött när användaren är upptagen och finns dessutom i en särskild Teams-version som har en knapp som aktiverar Microsoft Teams direkt.

Jabra Evolve2 30 väger bara 125 gram och är gjorda för att vara bekväma att ha på sig länge. Priset blir 1 000 kronor för monoversionen och 1 150 kronor för stereoversionen.

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.