Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Jabra Elite 75t och Active 75t får trådlös laddning

För ett par hundralappar extra får du Jabra Elite 75t och Active 75t med trådlös laddning.

Nu finns de helt trådlösa öronpropparna Jabra Elite 75t och sportvarianten Elite Active 75t med trådlös laddning. Man kan ladda dem genom att bara lägga laddfodralet på en Qi-laddplatta (ingår inte). Alltså är man inte längre beroende av en USB-C-kabel för att ladda öronpropparna och fodralet.

I övrigt är specifikationerna precis som förut: upp till 7,5 timmars batteritid i själva öronpropparna och sammanlagt 28 timmar med fodralet.

Anpassar sig efter hörseln

Nytt sedan sist är också MyControl-funktionen, som låter användaren göra ett hörseltest i appen och sedan kalibrerar öronpropparna efter resultatet. I appen kan man dessutom själv bestämma vilka funktioner som ska finnas på knapparna på öronpropparna. Nästa eller föregående låt, ljud av/på kan till exempel flyttas från vänster till höger öronpropp eller anpassas på annat sätt.

jabra.com

Annons

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.