TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Jabra Elite 75t och Active 75t får trådlös laddning

För ett par hundralappar extra får du Jabra Elite 75t och Active 75t med trådlös laddning.

Nu finns de helt trådlösa öronpropparna Jabra Elite 75t och sportvarianten Elite Active 75t med trådlös laddning. Man kan ladda dem genom att bara lägga laddfodralet på en Qi-laddplatta (ingår inte). Alltså är man inte längre beroende av en USB-C-kabel för att ladda öronpropparna och fodralet.

I övrigt är specifikationerna precis som förut: upp till 7,5 timmars batteritid i själva öronpropparna och sammanlagt 28 timmar med fodralet.

Anpassar sig efter hörseln

Nytt sedan sist är också MyControl-funktionen, som låter användaren göra ett hörseltest i appen och sedan kalibrerar öronpropparna efter resultatet. I appen kan man dessutom själv bestämma vilka funktioner som ska finnas på knapparna på öronpropparna. Nästa eller föregående låt, ljud av/på kan till exempel flyttas från vänster till höger öronpropp eller anpassas på annat sätt.

jabra.com

Lämna en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.