annons
annons

CES 2019: JBL satsar trådlöst

Trådlösa högtalare, trådlösa hörlurar och helt trådlösa hörlurar.

JBL satsar på praktisk, bärbart ljud i år. En helt ny serie intelligenta hörlurar och en ny modell i den trådlösa Flip-högtalarserien.

Om du föredrar traditionella on-ear-hörlurar har den nya Live-serien intelligenta touch-funktioner och stöder Google och Amazon Alexa. Med modellerna LIVE 400BT och LIVE 500BT kan du hänga med i vad som händer i omgivningen tack vare funktionerna TalkThru och Ambient Aware. Och LIVE 650BTNC har dessutom aktiv brusreducering. Batteritiden är upp till 33 timmar.

Den trådlösa högtalaren JBL Flip 5 är naturligtvis vattentät och enligt pressmeddelandet är inte ljudet dumt heller: ”Med ovalt element och en utökad area och utformning av det konformade membranet förstärks JBLs signaturljud och förhöjer helhetsupplevelsen av ljudet som spelas upp, med krispig diskant och djup bas.”

Även JBL har sett åt vilket håll vinden blåser och hoppar på det helt trådlösa tåget. Enligt en studie från FutureSource kommer att hörlurar helt utan kabel kommer att stå för mer än en tredjedel av hörlursförsäljningen mot slutet av 2022.

Tune 120TWS har Voice Assistant, ”PureBass Sound”, 16 timmars speltid och finns i fräscha färger.

Reflect Flow är en träningshörlur med 30 timmars speltid, IPX7-vattentäthet och snabb anslutning till Google Now och Siri.

Om träningen sker utomhus ger Endurance Peak 28 timmars speltid. Hörlurarna har touch-styrning och en ”PowerHook” som håller dem på plats.

Ska det gå extra intensivt till finns extremmodellen UA True Wireless Flash, som är utformad av löpare för löpare. Sport Flex Fit garanterar att man inte behöver justera hörlurarna under tiden man springer. Och tack vare den vattentäta UA Storm-tekniken och IPX7-klassningen klarar de träning i alla väder. Batteritiden är 25 timmar.

Priser

Live 400BT: 1 300 kr
Live 500BT: 1 500 kr
Live 650BTNC: 2 000 kr
Flip 5: 1 300 kr
Tune 120TWS: 1 000 kr
Reflect Flow: 1 500 kr
Endurance Peak: 1 500 kr
UA True Wireless Flash: 1 800 kr

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-