TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Black Week 2022: De bästa erbjudandena på hörlurar och öronsnäckor

Det finns mycket att erbjuda, men man vill också ha kvalitet. Här är de bästa erbjudandena vi hittills har hittat bland hörlurar och öronsnäckor.

forfatter
Publicerad 2022-11-23 - 15:06

Om du vill göra det allra bästa hörlursköpet är detta veckan att göra det. Och du behöver inte vänta till fredag för att säkra varorna, eftersom butiker och kedjor är ser till att sprida trycket över hela veckan. Dessutom ändras erbjudandena hela tiden, och plötsligt kan varan vara slut i lager när fredagen kommer.

Läs också När bara det bästa är gott nog! Är du på jakt efter en ny TV, högtalare, mobiltelefon eller hörlurar? Här hittar du de allra bästa produkterna vi har testat i år!

Undvik felköp!

Det kanske är frestande att kasta dig över första bästa erbjudande du stöter på. Vårt tips är att i stället plocka ut några favoriter bland de modeller som fått bra testresultat – och sedan följa priserna på dem som en hök! Med din inköpslista redo i förväg är du bättre rustad att ”skjuta snabbt” när en av dina favoriter kommer på rea.

Vi har gjort en del av jobbet åt dig och plockat ut flera erbjudanden som vi kan gå i god för. Vissa med så hög rabatt som 50 procent! Men vi har också inkluderat allt ner till 20 procent rabatt, för vissa av dessa säljs faktiskt för halva priset de hade när vi testade och rekommenderade dem.

Gör en egen lista

Din favoritprodukt kanske inte finns med på den här listan. Då kan det vara en idé att själv göra en lista över produkter du vill hålla reda på och sedan kontrollera tjänster som Pricerunner.se och Prisjakt.nu. Dessa ger live prisuppdateringar och prishistorik, där du kan se vad produkten har kostat tidigare. På så sätt går det att bedöma hur bra erbjudandet egentligen är. Du kan också skapa din egen ”önskelista” och få aviseringar när produkterna ändrar pris.

Nedan följer de bästa erbjudandena vi har hittat på hörlurar och öronsnäckor hittills under Black Week 2022.

Artikeln uppdateras!

Priserna anges i samarbete med Prisjakt.nu

Sony WH-1000XM4

Sony WH-1000XM4 spread(2)
Foto: Geir Gråbein Nordby

De har visserligen ersatts med WH-1000XM5, men är fortfarande bland de allra bästa brusreducerande lurarna på marknaden. Och nu får du dem till ett extra förmånligt pris.

Läs också Ny kung av brusreducering Äntligen någon som slår Sony på brusreducerande hörlurar. Och det är Sony själva! WH-1000XM4 tar över tronen som marknadsledare.

Bose QuietComfort SE

Bose QuietComfort SE
Foto: Bose

Vi har inte testat dessa, men ryktet säger att de är i stort sett identiska med QuietComfort 45, fast med en mjuk väska i stället för hårt etui. Och som vi alla vet kan Bose detta med brusreducering.

Philips Fidelio L3

Philips Fidelio L3 lifestyle
Foto: Philips

Philips Fidelio L3 är ett par väl avrundade hörlurar, med en snygg rund design, och som utstrålar byggkvalitet. Brusreduceringen är mycket bra och ljudet är balanserat och fint.

Läs också Välsvarvat från Philips Philips Fidelio L3 är snyggare att titta på och utstrålar bättre byggkvalitet än de flesta i den här klassen. Men hur är det med ljudet?
Philips Fidelio L3 SPREAD

Creative Outlier Pro

Creative Outlier Pro SPREAD
Foto: Creative

Bra ljud – och fantastisk batteritid! Tillräckligt bra talkvalitet och brusreducering för priset. Nedsatta från 90 till 60 euro hos creative.com. Frakt och avgifter inkluderat.

Läs hela testet av Creative Outlier Pro

Adidas RPT-01

Adidas SPT-01 & bike handlebar - SPREAD
Foto: Geir Gråbein Nordby

Det är ingen idé att förstärka basen när du tränar – rytmerna i musiken du tränar för är förmodligen hörbara nog av sig själva. I stället ska det låta bra, och här är Adidas RPT-01 i sitt esse.

Läs hela testet av Adidas RPT-01

Sennheiser HD 400 PRO

Sennheiser HD400pro(3)
Foto: Sennheiser

Detta är i praktiken proffsversionen av HD 560S, med exakt samma specifikationer. Fast med spiralkabel istället för rak. Bättre hörlurar för priset får du leta efter länge!

Läs hela testet av tvillingmodellen Sennheiser HD 560S

Audeze Penrose

Foto: Audeze

Audezes spelheadset drar nytta av planar-tekniken från företagets lyxhörlurar.

Läs hela testet av Audeze Penrose

HyperX Cloud II Wireless

Foto: HyperX

Antalet funktioner är begränsat till bara det relevanta, och surroundfunktionen fungerar perfekt för spel.

Läs hela testet av HyperX Cloud II Wireless

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Sennheiser Momentum True Wireless 3
Foto: Geir Gråbein Nordby

Om du undrar vilka som är de bästa trådlösa öronsnäckorna under 3000 kronor är True Wireless 3 vår klara rekommendation. Och de är ännu billigare nu!

Läs hela testat av Sennheiser Momentum True Wireless 3

Sony LinkBuds S

Sony LinkBuds S SPREAD
Foto: Geir Gråbein Nordby

Förutom att de är väldigt små och kompakta har de en komfort som gör att de kan sitta i öronen hela dagen, så länge man har lust, utan att bli svettiga eller obekväma. Och med det kanske bästa omgivande ljudet (transparens) vi har hört kan du verkligen släppa in världen när du vill.

Läs hela testet av Sony LinkBuds S

Samsung Galaxy Buds2

Samsung Galaxy Buds2 SPREAD
Foto: Geir Gråbein Nordby

Samsung Galaxy Buds2 gör mycket bra, har bra och fylligt ljud – och låter ännu bättre för Samsungs mobilanvändare.

Läs hela testet av Samsung Galaxy Buds2

Jabra Elite 7 Active

Jabra Elite 7 Active
Foto: Jabra

Trots avsaknad av vingar sitter de säkert och stabilt i örat utan att göra ont. Passformen tillsammans med användarvänligheten och en spelglädje som får dina ben att sprätta gör detta till ett bra köp.

Läs hela testet av Jabra Elite 7 Active

JBL Tune 130NC

JBL Tune 130NC
Foto: Geir Gråbein Nordby

JBL Tune 130NC är bland de mest välljudande öronsnäckorna under tusenlappen, särskilt efter lite EQ-justering.

Läs hela testet av JBL Tune 130NC

Sudio T2

Foto: Sudio

Sudio T2 är en fin och mångsidig öronsnäcka i snygg och solid förpackning – inget snack om det! Ljudbilden är som förväntat för prisklassen och de spelar engagerande.

Läs hela testet av Sudio T2

OnePlus Nord Buds

OnePlus Buds Nord SPREAD
Foto: Geir Gråbein Nordby

Med Nord Buds har OnePlus undvikit extrafunktioner och använt pengarna där de behövs mest: nämligen på ljudet.

Läs hela testet av OnePlus Nord Buds

Philips TAT8505

Philips TAT8505BK spread
Foto: Philips

Philips TAT8505 är ett par lyckade trådlösa öronproppar som förtjänar att höras. De låter väldigt bra, ännu bättre efter lite tonjustering i appen. De har välfungerande brusreducering och omgivningsljud, och samtaltskvaliteten är bra. Laddningsfodralet kan dessutom laddas trådlöst. Philips bockar av det mesta med de här, som är bra över hela linjen.

Läs hela testet av Philips TAT8505

Reas hos Proshop

 

 

Elgigantens Black Week kampanj

Powers Black Week-kampanj (ljud & bild)

Kompletts Black Week-kampanj

HiFi Klubbens ”Black Days”: hörlurar

Mediamarkts Black Friday kampanj: hörlurar

Netonnets Black Week kampanj: hörlurar

Annons
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna en kommentar

Black Week: De bästa hörlursfynden Det finns mycket att erbjuda, men man vill också ha kvalitet. Här är de bästa erbjudandena vi hittills har hittat bland hörlurar och öronsnäckor.
Kolla in de läckra hörlurarna! Notera namnet YH-5000SE. Yamahas mest ambitiösa flaggskepp bland hörlurar.
Ingenting bör låta så Ingen bas, ingen trådlös laddning, ingen brusreducering. Ljudet av ingenting är inte imponerande.
... Kosta vad det kosta vill Mark Levinson har aldrig gjort billiga saker och de tänker inte börja nu. Här är deras första trådlösa, brusreducerande hörlurar. Men hur bra är de?
Hör mer av din omgivning med dessa öronsnäckor Många människor är mest intresserade av ljuddämpning i öronsnäckorna. Men ibland behöver man faktiskt höra sin omgivning. Creative Sensemore Air går längre än de flesta.
Sticker ut En, i sammanhanget, tung och stor sportpropp som levererar både med komfort och ljud.
Följ Ljud & Bild