Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 04Delta

Nyhet

Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple

Den sjätte utgåvan av de specialgjorda Bang & Olufsen-produkterna fångar höstmorgonens ljus.

Skrivet av / 2023-10-07 - 15:03
Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple

Bang & Olufsen har lanserat den sjätte versionen i serien Atelier Editions: Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple och Beosound 2 3rd Gen Atelier Edition Daybreak Blossom.

Editionerna består av ”skräddarsydda” versioner av befintliga produkter som tillverkas i mycket begränsat antal.

När det gäller ljud och funktionalitet är specialutgåvorna identiska med den billigare standardversionen. Men om du vill ha en produkt som sticker ut visuellt – och är beredd att betala för det – är möjligheten här och nu.

Beoplay-EX-0144-Limited-Edition-Dawn-Purple Beoplay-EX-0146-Limited-Edition-Dawn-Purple Beoplay-EX-0145-Limited-Edition-Dawn-Purple
<
>
Beoplay EX Atelier Dawn Purple. (Foto: Bang & Olufsen)

Den första produkten är Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple. Vi har tidigare sett varianter i gult, rosa, lila och två olika nyanser av grönt. Den här gången är färgen blåviolett. Priset för specialutgåvan är 7 299 kronor. Den normala utgåvan kostar som jämförelse 4 200 kronor.

Läs också Beoplay EX: Kunde ha varit fantastiska Beoplay EX är några av de allra dyraste trådlösa hörlurarna. Är de några av det bästa också?

Beosound 2 Gen 3 har även tidigare haft en specialutgåva i grönt. Nu finns den under en kort period tillgänglig i en färg som heter Daybreak Blossom, som påminner om höstlöv. Om du vill lägga vantarna på den är priset 56 900 kronor. Men du måste skynda dig, eftersom endast 20 exemplar kommer att tillverkas totalt.

Som jämförelse kostar den vanliga versionen av Beosound 2, 3rd. Gen. 31 990 kronor. Alltså ”bara” lite drygt halva priset.

Beosound 2 3rd. Gen. Daybreak Blossom. (Foto: Bang & Olufsen)
Läs också Framtidssäkrad Den tredje generationen av Beosound 2-högtalaren ser ut som tidigare, men har ny programvara som ska säkerställa en lång livslängd.
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FiiO ska ge dina hörlurar guldljud

Black Week: Gör ett hörlursfynd

Olivia Rodrigo-version av Sonys briljanta öronproppar

Kampen om världens bästa hörlurar

Lyx-öronproppar till halva priset

High-end planar till vardagspris?

Öronproppar med sköldpaddskraft

Hörlurarna vi dreglar efter!

Dubbelt så bra talkvalitet

B&O Atelier Edition i höstfärger

Sennheiser förklarar priskrig på ANC

Förbättrad premiummodell från Bowers & Wilkins

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen