TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Beats Fit Pro håller ljudet ute under träning

Beats Fit Pro har både aktiv brusreducering och 3D-ljud som följer med huvudets rörelser.

forfatter
Publicerad 2021-11-02 - 10:08

Träningspluggarna Beats Fit Pro ser ut som ett par Studio Buds, men har fått ett par vingar för att hålla sig på plats i örat under träning. Lite som Powerbeats Pro, men istället för Powerbeats-bågarna som går runt öronen sitter Fit Pros vingar på insidan av ytterörats kant. Vingarna är böjbara och pressas utåt som en fjäder för att hålla proppen säkert på plats

Apple-ägda Beats hävdar att Fit Pro är deras mest avancerade öronpropp hittills och riktar sig till aktiva användare.

Beats fit pro movement Beats fit pro movement(2)
<
>
Beats Fit Pro har en fjädrande vinge. Foto: Beats

Apples H1 processor

Beats Fit Pro använder H1-chippet från Apple, samma som sitter i Powerbeats Pro och den senaste AirPods 3. Med denna kan öronsnäckorna enkelt paras ihop med iPhone bara genom att hålla den i närheten. Du kommer också att kunna kontrollera om öronkuddarna sitter rätt, eller om de ska bytas ut mot en mindre eller större typ. Du kan byta automatiskt mellan iCloud-enheter och kan dela musik med andra Apple-användare i närheten. Säg ”Hej Siri” för att aktivera röststyrning, så hittar du förstås öronpropparna med appen ”Var är”.

Läs också Fortfarande bland våra favoriter Trådlös räckvidd av högsta klass, härlig passform – och helt grymt ljud!

Fit Pro har en nyutvecklad drivrutin som ska leverera kraftfullt ljud från en liten formfaktor, och propparna är ventilerade för att minska distorsion i diskanten och för att bättre bevara musikens dynamik.

Beats Fit Pro 3 lifestyle-L&B scaled
Foto: Beats

Aktiv brusreducering

Aktiv brusreducering har blivit mycket vanligt i nya öronproppar, och de nya Beats-propparna är inget undantag. Liksom AirPods justeras brusreduceringen upp till 200 gånger per sekund, för att skydda mot plötsligt växlande ljud utifrån. Omvänt kan man istället välja att släppa in miljöljud, med vad Apple kallar Sound Enhancement.

Omringande ljud

Apples egen Spatial Audio stöds, och propparna kommer då också att övervaka huvudrörelserna dynamiskt. Så att när du vänder på huvudet kommer ljudbilden att upplevas som att den stannar på samma plats – istället för att följa huvudet som med vanliga proppar och hörlurar.

Beats Fit Pro in case-L&B scaled
Foto: Beats

Batteritid

Batteritiden för Beats Fit Pro uppges vara sex timmar i öronpropparna med brusreducering aktiverad, eller sju timmar utan. Etuiet ger 2,5 laddningar, så du har totalt 27-30 timmars speltid innan du behöver ett eluttag.

Hur är det med Android?

Naturligtvis kan du använda Beats Fit Pro med Android-telefoner. Det betyder bara att du saknar röstassistenten, automatisk växling mellan enheter, musikdelning och att du inte kommer att kunna söka efter förlorade öronsnäckor med din mobiltelefon.

Beats Fit Pro 3 lifestyle(3)-L&B scaled Beats Fit Pro 3 lifestyle(2)-L&B scaled Beats Fit Pro lifestyle(5)-L&B scaled Beats Fit Pro in case-L&B scaled Beats Fit Pro purple-L&B scaled Beats Fit Pro black-L&B scaled Beats Fit Pro grey-L&B scaled Beats fit pro green background-L&B scaled
<
>
Foto: Beats

Beats Fit Pro: tillgänglighet och pris

I USA kan du redan nu beställa Beats Fit Pro för 199,99 dollar (ca 2000 kr). Här hemma får vi dock vänta till nyår.

beatsbydre.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

1 svar på ”JBL Tour Pro 2”

  1. Den läcker också en del ljud, så om du obekväm med folk lyssnar på din musik så är inte den här bästa för dig.

    Svara

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

JBL har tänkt på allt JBL Tour Pro 2 är ett par trådlösa öronproppar som är rena multikonstnärerna. Det finns nästan ingenting de inte kan!
lbpluss
En dröm för både studio och nöje MM-500 har utvecklats av och för studiotekniker, för att avslöja allt som finns i en inspelning. Och det skänker ren njutning till ”vanliga människor” också.
Spännande nyheter från Audio-Technica StreamSet-serien är speciellt gjord för proffsspelare och Twitch-strömmare.
lbpluss
Unika hörlurar De här hörlurarna både ser fantastiska ut och låter bra. Och har ett utseende som bara instrumentmakare kan åstadkomma.
Kineserna kan köpa OnePlus 11 redan på måndag Lanseringen sker mer än en månad före den globala lanseringen, som inte äger rum förrän den 7 februari.
Följ Ljud & Bild